Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Trupa byron are aplicație pentru android

Ce îmi place cum se mișcă tovarășii mei de la byron :D Acum, spre exemplu, pe lângă că sunt tot prin turnee prin țară, se pregătesc să lanseze o aplicație pentru android. I-am întrebat despre ce este vorba în propoziție, dar sunt secretoși și vă așteaptă pe 2 iunie la concert și să vedeți și aplicația :D Tot ce am putut smulge de la ei a fost declarația de mai jos. În exclusivitate, firește :D

Nu e un joc, e un app de prezentare byron de pe care poti sa asculti, sa cumperi, are o gramada de content exclusiv (demouri, partituri etc), are clipurile, poze noi, versuri, informatii, instrumente, concertele care au fost si vor fi, news (integrat cu facebook). Nu e foarte mare – sub 20 mega – si va fi disponibil si pt tablete. Pentru moment e doar pt android dar va fi si pt Iphone. Ii vom adauga in curind mai multe alte chestii care n-au intrat in versiunea 1.0, asa ca stay tuned.

3 comentarii la “Trupa byron are aplicație pentru android

  1. BogDan Reply

    Asta nu e o mişcare rea. Chiar deloc :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.