21.07.2017

Bere, bere, vreau ostași! Internship la blogdebere.ro

Hai să încep cu începutul. Am lansat blogdebere.ro imediat după ce mi-am dat seama că ar fi cazul să nu fiu degeaba băutor acerb de bere și să mișc cu talent 2.0 și pe zona asta :D A fost, de fapt, un test, să văd cum reacționează lumea. Iar reacția a fost una covârșitoare. Și nu greșesc cu nimic spunând asta. Pentru că și blogosfera a reacționat foarte bine, dar și brandurile de bere și cei care au legătură cu această industrie. Așa că, văzând eu că gluma se îngroașă, am zis să fac un stop joc până îmi fac o strategie pentru blog, așa cum știu eu. Ca să trecem la următorul nivel, cum ar veni. Ceea ce se întâmplă as we speak.

Așa că lansez astăzi oferta de internship la blogdebere.ro. Cu mențiunea că după perioada de 30 de zile, cât am zis că ar fi corespunzător să dureze internshipul, o să aleg omul de bază care să presteze zilnic pe blogdebere.ro. Detalii financiare și alea alea le discutăm după ce fac alegerea :)

Condițiile de internship sunt următoarele:
– să știe cu ce se mănâncă wordpress. Nu la nivel de customizat teme și alte alea tehnice, dar nici să mă întrebe cum să instaleze un plug in sau cum să pună un widget în side bar :))
– să fie familiarizat cu ce înseamnă social media, prezență pe rețele sociale, știți voi, de astea 2.0
– să știe scrie românește. Știu că pare de prisos să spun asta, dar la câte am văzut… :D
– să fie pasionat dacă nu de băutul de bere (căci la faza asta dacă face echipă cu mine pe medie stăm mai mult decât ok :D) măcar de ideea de bere și ce înseamnă ea pentru sănătatea omului, ca să zic așa :D

Ce ar fi de făcut:
– un fel de revista berii în fiecare zi, pe baza unei monitorizări furnizate de tovarășii de la Zelist
–  publicarea de info pe baza comunicatelor oferite de producători, branduri, alte instituții etc. Adică nu copy/paste, că nu are nici un farmec :D
– (poate că, dacă se pricepe :D) gestionarea conturilor de pe rețelele sociale
– să reprezinte blogdebere.ro (când e cazul) la evenimentele de profil
– alte chestii pe care le stabilim de comun acord și care sunt secret de redacție :D
Mențiune: Nu vă speriați dacă vi se par multe. Pentru că în perioada internshipului nu o să le faceți chiar pe toate :))

Aștept mailurile voastre, dacă sunteți interesați, pe adresa cristi.china pe gmail.com. Rugămintea este să citiți ca lumea rândurile de mai sus înainte de a trimite mailul. Ca să economisim timpul amândorura :)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Ce înseamnă când lumea face un joc cu tine?

Cât de greu este să ajungi să studiezi în străinătate

10 comentarii

 1. marți, 6 martie 2012, 16:41

  Eu mă înscriu , dar ca cititor zilnic :D !

  Răspunde
 2. marți, 6 martie 2012, 17:09

  @omulvaly
  Fara voi, cititorii, am fi precum o bere rasuflata, asa ca respect! :D

  Răspunde
 3. marți, 6 martie 2012, 18:04

  Interesant proiect, ma inscriu si eu ca cititor zilnic.

  Răspunde
 4. marți, 6 martie 2012, 18:20

  Si mailul de la fata care te-a facut sa razi cu lacrimi? Ceva detalii ?:))) Nica nica?

  Răspunde
 5. marți, 6 martie 2012, 22:08

  credeam ca ai nevoie de un degustator, nu de un scriitor.Sunt complet dezamagit.Astept un post conform pregatirii mele, adica de ambasador ;)

  Răspunde
 6. miercuri, 7 martie 2012, 03:27

  eu sunt fata, deci ma transform in cititor zilnic :)) rezistenta mea la bere e de 1 pahar deci nu sunt demna de luat in seama :))

  Răspunde
 7. miercuri, 7 martie 2012, 10:04

  De baut bere, beau :D chiar si acum sunt mahmur dupa 5 litri bauti in 2 :D dar nu ma pot baga in chestia asta misto, pentru ca nu e timpul de partea mea.Dar de ai nevoie vreodata de ceva si de pot sa te ajut, ma poti contacta.De e un eveniment legat de bere la mine in oras, cu mare placere as merge sa te anunt ce si cum.Sa-ti fac rost de ‘continut’ :D

  Răspunde
 8. micki
  joi, 22 martie 2012, 09:01

  Ai gasit ostasi?:d

  Răspunde
 9. miercuri, 2 mai 2012, 07:41

  […] timp ce Alin desena de zor, eu îmi căutam un project manager. Și am lansat oferta de internship. Reacția m-a bulversat, căci am primit 27 de intenții din partea unor oameni, în mare lor […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *