Cel mai frumos cadou e cel pe care îl primești în fiecare zi

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Astăzi împlinesc 37 de ani. Și ce am ajuns să îmi dau seama la această vârstă considerabilă este ceea ce am zis în titlu. Iar cadoul pe care îl primesc eu în fiecare zi vedeți în fotografia de mai jos :)

Mulțumesc Șuțu și Foto Union pentru această fotografie minunată :)

Prin grija lui Claudiu, uite că avem o amintire minunată de la primul mers cu colinda al Patriciei :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

55 thoughts on “Cel mai frumos cadou e cel pe care îl primești în fiecare zi”

  1. Iti doresc, cu mult drag, Cristi, multa sanatate si bucurii de la familie, pe strada vietii, impreuna cu multe satisfactii si proiecte faine de la pretenari, pe strada online-ului ! La Multi Ani, alaturi de cei dragi tie ;)

  2. La multi ani.
    Chiar e minunata. Nu doar fotografia, care, desigur, are toate “ingredientele” necesare sentimentului de completa implinire ci, chiar mai mult, armonia care se simte acolo, starea de bine!
    :)

  3. Pingback: De ce cred că Foto Union e ca Starbucks | Chinezu

  4. Pingback: Prima victorie de ultra-maraton. Nu, nu suntem acolo. Dar iti dam 10 motive pentru a alerga unul | Alergotura.ro - Clubul tău sănătos

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)