Căutăm blogger care să însoțească Turul Ciclist al României

No bun, fără alte introduceri vă spun pe scurt despre ce e vorba: avem nevoie de un blogger pasionat de ciclism care să fie prezent pe toată durata Turului Ciclist al României 2011 și care să scrie pe sportlocal.ro despre asta. Transportul, cazarea și masa sunt asigurate de organizatori.

Acum detaliat pentru cei ce vor să se bage. Împreună cu Federația Română de Ciclism (prin grija lui Cătălin Cârnu, căruia îi mulțumesc și pe această cale) și cu biciclete.net (site păstorit de neobositul Vlad Dulea), am hotărât că anul acesta Turul Ciclist are nevoie de un blogger care să fie prezent pe tot traseul. De aceea lansăm următorul concurs:

– să scrii pe blogul tău – cu trackback la postarea asta – până pe 27 mai ora 23.59 de ce ai vrea să participi la Turul Ciclist (cu cât e mai emoționat materialul cu atât o să ne loviți mai tare la ficat :D)

– sa certifici faptul că pe perioada 3-11 iunie ești liber/ă să însoțești caravana Turul Ciclist (asta cu certificatul e așa să sune mai oficial, dar ați înțeles ideea)

– să îți iei angajamentul că vei scrie în fiecare zi pe sportlocal.ro despre ce s-a întâmplat în ziua precedentă în Turul Ciclist (când nu ai semnal sau net sau ceva chestii de astea tehnice, negociem, că doar oameni suntem :D, dar ideea e că acolo mergi la muncă)

– să ai în dotare laptop personal și, de preferat, conexiunea ta la net, precum și un aparat foto cât de cât valabil (dacă nu ai, rezolvăm noi cumva, că doar oameni suntem :D, dar am zis că prin cerința asta subliniem încă o dată că zău trebuie luată în serios aventura asta)

Juriul care va decide bloggerul ce va pleca în Turul Ciclist al României 2011 va fi format din subsemnatul, Cătălin Cârnu și Vlad Dulea. Evident că vom fi subiectivi în apreciere, dar cel mai important criteriu va fi să simțim dorința de a participa :)

Succes.

22 comentarii la “Căutăm blogger care să însoțească Turul Ciclist al României

 1. Mihai Teodorescu Răspunde

  Frumos :)

 2. Marius Răspunde

  eu pentru chestia asta tare mi-aș băga picioarele în ea sesiune de examene.

 3. Dragoș Asaftei Răspunde

  Cât de mult mi-ar plăcea să pot veni și să fac fotografii… Din păcate în perioada aceea nu pot.
  A, știi cumva dacă turul ciclist trece și prin Harghita?

 4. Ionut Răspunde

  :D super faina ideea, acum sa vad exact in ce perioada organizam blogmeetul brailean, daca o sa fiu liber de contract in perioada specificata da tine mai, mai ca m-as baga

 5. Bogdan Antohe Răspunde

  No…faină treabă asta. Tare m-aş fi băgat la aşa ceva, dar mă ţine un maraton MTB şi un triatlon fix în perioada aia.

 6. Kriogen Răspunde

  Exista posibilitatea sa ma inscriu. Inca astept feedback de la sefu :))

 7. iYli Răspunde

  Mi-ar placea tare mult, mai ales ca de doua luni mi-am luat si bicicleta (Regina Bicicletelor), reprezinta o super provocare pentru mine. Perioada in care este programat insa imi da ceva de furca.

 8. Pato Basil Răspunde

  foarte rare idee doar ca sunt in sesiune in perioada aia!

 9. Gabriel.GMC Răspunde

  Parcă și mie îmi face cu ochiul o astfel de călătorie…

 10. Gabriel.GMC Răspunde

  As cam fi gata de plecare! Voi veniti cu mine? :)

 11. Sorin Neagu Răspunde

  ma, io ma bag :D
  o singura conditie :D sper sa nu ma puneti sa-i urmaresc cu bicicleta, ca desi am pedalat sute de km la viata mea, i-am pedalat cu ani in urma.. vreo 7 :D (de cand mi-am luat carnetul)

  am si laptop, am si aparat (cu invataminte de la nea caisa, Adrian Holerga), am si blog (si asta-i bun motiv sa mai scriu pe el), am si timp (ca deh, criza)… doar timp nu mai am :)) abia acum am vazut concursul :| my bad

 12. Sorin Neagu Răspunde

  so, daca nu aveti om, sau sunteti prea pretentiosi… ori considerati ca sa plictiseste omul singur, luati-ma in calcul… cu premisa ca m-am trezit tarziu, dar cu intentii bune :)

 13. Alin Andreescu Răspunde

  Am lucrat in presa, actualmente ma ocup cu filmari ale unor competitzii sportive internationale, pasionat de ciclism si foto, folosesc canon 550d + EF-s 17-85 USM IS, am lucrat ca webmaster multi ani, iar platformele Joomla sau WordPress nu au nici un secret in fatza mea, conexiune internet mobila am (DIGImobile), singura problema ar fi cu laptopul care in prezent e stricat, dar e posibil sa achizitionez altul pana la data startului sau sa imprumut unul. Pe pagina mea de fb pot face dovada pentru pasiunea pt. ciclism: http://www.facebook.com/andreescu.alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: