Păi de ăștia-mi sunteți, bre?

Cred că a trecut mai bine de o săptămână de când am luat decizia strategică de a face o mică ghidușie aici pe acest preafrumos blog. Și anume să scriu (aproape) mereu Republicii CulturalĂ ChinezĂ în loc de Republicii CulturalE ChinezE. Și nimeni nu mi-a zis nimic. Și io tot așteptam ca cineva să mă tragă de urechi, să îmi zică cineva că sunt agramaticos, dar nimic, nimic. Și asta nu e bine. Adică ori nu v-ați prins că e greșit, iar asta nu e bine pentru voi, ori v-ați gândit să nu îmi spuneți pentru că v-a fost jenă de jena mea sau ceva de genul, iar asta nu e bine pentru mine. Rămâne să reflectăm toți un pic pe această chestiune…

Dacă am supărat pe cineva cu această ghidușie, îmi cer scuze. Dar, vă spun încă o dată, atunci când o să încetez să mă joc pe blog, să știți că ceva nu e în regulă cu mine :)

PS. Această postare se datorează lui Dragoș Bucurenci care mi-a dat un mail ieri și mi-a atras atenția că e greșit. Lucru pentru care îi mulțumesc, că nu mai rezistam cu nervii să văd că nu zice nimeni nimic :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Păi de ăștia-mi sunteți, bre?”

  1. Ne luam inima in dinti si comentam noi primii: pe cuvant ca nu am vazut nicaieri ce spui tu (e drept ca folosim metoda citirii rapide :) – am luat iar la rand articolele pana pe 2 mai si nimic. asa ca te lasam sa ne dezvalui si sa ne certi ca acum macar ai pe cine dojeni :)
    ps de ce n-ai incercat asta pe blogul-mama? cred ca ar fi fost multi cei care ar fi fost foarte fericiti sa iti atraga atentia :0

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)