24.07.2017

Păi de ăștia-mi sunteți, bre?

Cred că a trecut mai bine de o săptămână de când am luat decizia strategică de a face o mică ghidușie aici pe acest preafrumos blog. Și anume să scriu (aproape) mereu Republicii CulturalĂ ChinezĂ în loc de Republicii CulturalE ChinezE. Și nimeni nu mi-a zis nimic. Și io tot așteptam ca cineva să mă tragă de urechi, să îmi zică cineva că sunt agramaticos, dar nimic, nimic. Și asta nu e bine. Adică ori nu v-ați prins că e greșit, iar asta nu e bine pentru voi, ori v-ați gândit să nu îmi spuneți pentru că v-a fost jenă de jena mea sau ceva de genul, iar asta nu e bine pentru mine. Rămâne să reflectăm toți un pic pe această chestiune…

Dacă am supărat pe cineva cu această ghidușie, îmi cer scuze. Dar, vă spun încă o dată, atunci când o să încetez să mă joc pe blog, să știți că ceva nu e în regulă cu mine :)

PS. Această postare se datorează lui Dragoș Bucurenci care mi-a dat un mail ieri și mi-a atras atenția că e greșit. Lucru pentru care îi mulțumesc, că nu mai rezistam cu nervii să văd că nu zice nimeni nimic :)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Cine vrea să fie ambasadorul meu la Sibiu?

În seara asta ne vedem la concert Byron

Un comentariu

  1. joi, 12 mai 2011, 09:47

    Ne luam inima in dinti si comentam noi primii: pe cuvant ca nu am vazut nicaieri ce spui tu (e drept ca folosim metoda citirii rapide :) – am luat iar la rand articolele pana pe 2 mai si nimic. asa ca te lasam sa ne dezvalui si sa ne certi ca acum macar ai pe cine dojeni :)
    ps de ce n-ai incercat asta pe blogul-mama? cred ca ar fi fost multi cei care ar fi fost foarte fericiti sa iti atraga atentia :0

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *