Ucideți generalul

Când eram mic citeam pe rupte romane polițiste. Dar numai alea care te țineau în suspans până spre finalul cărții. Dacă mă prindeam mai repede cine e criminalul și cine îl ajută, nu mai mă coafa să o citesc în continuare, mi se părea că e slab scrisă, eram dezamăgit. Apoi, pe măsură ce a trecut timpul, am renunțat să mai citesc romane polițiste. Nu mă întrebați de ce…

Am citit cartea ”Ucideți generalul” a lui Bogdan Hrib și am redescoperit plăcerea de a citi polițiste. Acuma, mărturisesc, mă și gândeam că, știindu-l pe Bogdan că doar ne-am băut niște cafele, dacă mă prind înainte de finalul cărții ”cine a făcut-o”, o sa îl sun să îi zic că nu a reglat bine tirul, ca să zic așa :) Numai că nu m-am prins. Am bănuit câte ceva, e drept, dar de prins categoric nu m-am prins.

Pe lângă povestea din carte cu un general de armată implicat în Revoluție și care trebuie să fie ucis din diferite motive (cu implicarea a tot felul de servicii secrete și persoane mai mult sau mai puțin secrete), mie mi-a plăcut firul poveștilor din armata făcută de personajul principal pe undeva pe la Buzău, care sunt savuroase, adevărate documentare ale clipei, cum se spune, mult prea veridice ca să nu fie adevărate :D și, de aceea, captivante.

Rămâi și cu un gust amar după ce termini cartea. Adică așa se întâmplă în cazul meu, de fiecare dată când ajung, într-un fel sau altul, la subiectul victimelor Revoluției din 1989. Mă cuprinde din nou încruntarea, revolta, remușcarea. Și, din păcate, cred că așa o să mă simt toată viața…

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.