S-a stricat Băsescu de cap? Devine responsabil?

Oricât de masiv îmi repugnă Băsescu, intervenţia sa de astăzi nu am cum să nu o calific decât de nota 9,8. De data asta, după mintea mea de chinezu, jucătorul chiar a fost un preşedinte responsabil. Sper să îl ţină…

”Fac un apel la responsabilitate către Guvern, Parlament şi sindicate. Deprecierea leului a fost generată de: competiţia dintre Guvern şi Parlament, care s-au întrecut în a da cât mai mult sindicatelor, de declaraţiile contradictorii ale membrilor Guvernului şi de reacţia sindicatelor, care au anunţat revendicări nerealiste în ceea ce priveşte salariile. Conflictul dintre Guvern şi sindicate poate aduce criza la noi acasă! Aceştia trebuie să fie prudenţi şi responsabili! Sistemul bancar românesc este solid, datorită politicii prudente a BNR, iar toate băncile noastre sunt într-o situaţia bună. Dar oricât de solid ar fi sistemul nostru bancar, el se află într-un mediu instabil, cel internaţional. Avem şanse minime să fim afectaţi de ce se întâmplă pe pieţele internaţionale dacă suntem responsabili şi prudenţi

Via Călifarul.

0 comentarii la “S-a stricat Băsescu de cap? Devine responsabil?

  1. Darius cel Tulbure Răspunde

    Nu fii naiv. E acelaşi Băsescu. Acelaşi Băsescu, salvatorul ţării. Acelaşi Băsescu, criticul tuturor. Acelaşi Băsescu, demagogul. Şanse minime my ass.

  2. marius Răspunde

    nu domnule .este un animal politic prin definitie.instinctiv simte vantul in panze ca de ,marinaru-i priceput si doar contabilizeaza puctand pas cu pas si apasat erorile celorlalti .si fiindca de acum tre sa mearga singur pe cale(era sa zic apa)pentru a mai castiga un mandat si a nu fi desfiintat de multii „prieteni „pe care si i-a facut,tre` sa se desfasoare in inchipuiala asta de impartialitate si echidistanta .vopsea nenica vopsea si de proasta calitate.

  3. Filip G Răspunde

    Timp de debarcarea lui Tariceanu nu mai e,asa ca o da la pace.De ce nu o luat atitudine la italieni cand un membru al guvernului era pus intr-o situatie jenanta?Politica Externa e una din atributii.Da acolo sa simtit bine ,era doar cu macaronarul Berlusconi.Cam din accelasi aluat sunt facuti.Daca corabia ea apa „EL CAPITAN”e ultimul ce o paraseste.Si so dus dracului strategia pentru 2009.Asa el e omul ce ia atitudine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: