21.07.2017

Ce firmă a falimentat Naşul Radu Moraru, că nu am fost pe fază?

Via Monitoring Media.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Reciclăm, măria ta Manafu…

Degeaba, măi, chinezu tot chinezu…

7 comentarii

 1. vineri, 10 octombrie 2008, 17:44

  Am vazut cu gazele mai demult, am vazut acuzatii, etc… e vreo autoritate interesata sa verifice ceva, sa schimbe ceva sau asta ramane doar la folclor? eu intreb asa retoric ca pana la urma DNA-ul e cu fotbalul, niste primarii marunte de prin tara si cateva mismasuri asa care au fost descoperite din greseala. Oricum e grav daca presa ajunge sa faca munca altor autoritati, chiar daca e miscata de alte interese cum ar fi ratingul.
  O posibila explicatie pentru intrebarea din titlu ar fi ca vreo emisiune de-a nasului a provocat vreun faliment prin ceva dezvaluiri. Sau o fi si nasul vreun mare afacerist in stilul afaceristilor romani: falimentezi, cumperi pe nimic, vinzi pe bani buni.

  Răspunde
 2. Mariuca
  vineri, 10 octombrie 2008, 18:59

  Nu a falimentat nimic!

  E asa zisa replica a cestui securiet de la PNL care incerca sa-si mascheze astfel toatee afacerile dubioase!!

  Bravo Nasu…in sfarsit generatia tanara da cu ei de pamant!
  La puscarie cu dl Dan Rucsan…RUSINE !!!!

  Răspunde
 3. luni, 13 octombrie 2008, 10:17

  De ar fi la fiecare trust de presa macar unul cu tupeu ca si Radu Moraru… poate ca am mai starpi din prostia asta din randul „politicienilor”( daca ii putenm numi asa ).Se intampla in Romania, restul nu mai conteaza pentru ca se acopera unul pe altul

  Răspunde
 4. viorel
  luni, 10 noiembrie 2008, 23:58

  nu neg faptul ca politicienii sunt prosti ! dar ca sa crezi ca un alt prost ca nasul ar putea sa starpeasca prostia , asta e un gest de inmconstienta ! daca morar si-ar putea dezlipi macar o clipa limba de fundul lui basescu , as crede ca nu e platit de pdl , dar asa ….

  Răspunde
 5. adi
  miercuri, 3 decembrie 2008, 20:59

  nasu =(un dobitoc),platit de pld pardidul prezidential sa faca anti-campanie adversarilor.

  Răspunde
 6. Mihai
  miercuri, 17 decembrie 2008, 13:23

  Nu e pagina corecta, stiu, dar vreau sa imi spun un punct de vedere in legatura cu miron mitrea care fumeaza in parlament. Era o tigara electronica nu era una adevarata. Ce vedeti dumneavoastra nu este fum propiu zis, e un fel de abur. Si este o solutie pentru fumatorii inraiti. Contine nicotina ca orice tigara. Sunt apolitic, nu ma intereseaza dar fiind o persoana care obisnuiam sa ma uit la emisiune simt nevoia sa imi spun opinia. Nu ma mai uit deoarece a devenit un fel de dan diaconescu, si nu e corect. Radu, poti mai mult si eu care din intamplare am o parere buna despre tine. Dar ce faci acum la emisiune e o lipsa de respect fata de tine in primul rand. Multumesc

  Răspunde
 7. duminică, 1 noiembrie 2009, 14:54

  Buna ziua ma numec Cristian Petre sint o pesona cu dizabilitati rocomortor gr.1 si mise incalca legea 448 de carte autoritati in care nu doteaza cu lururile care sa nea jute si sa ne fac vieata mai usora de cat este e mai mult ne ingreuneaza ca se fac discriminare intre asemenea pesone dar eu osa ma lupt casa schib metalitatea asta Ceausta in care este orcare om care gadeste asa legea pevede rampe la ocare instituti publice din Romania si ocare luru care inpidica sa intre o asemenea categorie de oamen in istituti publice in care sint dar sint facute far cap nu este la blog liftu este mic nu incape orare carut si lista pote cotinua verciuri in paruri stitale cinematograf politie etc… nu sint rampe de acis in istitutie si legea este incalcata 448 rusine si osa ma adesez curtea europeana petru abucurile si miciunime care mise face am facut un filmulet cum ducie o pesona vieata in mizeriasta de Romanie in care nu sint dotate cum trebue link http://www.youtube.com/watch?v=76qw06XWnI si la ratb la fel link http://www.youtube.com/watch?v=mR8TzMag_IU in Romania pesonele cu dizabilitati duc rau in rara lui cu tote legea 448 care este incalcata de autoritati.
  sal nasule id crysty_dizabilitati@yahoo.com sau la tel 0760064337

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *