27.04.2017

Se poate, măi mogulilor de la Antena 3, să bagaţi copy paste de pe Realitatea?

Zice Carmen:

„Avem pe de o parte articolul scris de mine pe Realitatea. net despre lansarea FIFA 09 şi articolul furat de Antena 3 despre FIFA 2009…ce-o fi aia FIFA 2009 numa ăla care a facut copy paste ştie… NU există jocul cu numele FIFA 2009!!!

Eu am modificat comunicatul oficial trimis de distribuitor iar idiotul care a luat copy paste din ştirea mea a luat exact bucata modificata. Mai mult, am scris Adidas Live Season in loc de adidas Live Season. Idiotul a furat si greseala.

Încă ceva: Razvan Amzu nu a declarat niciodată nimic pentru Cotidianul, aşa cum spun nenii aia deştepţi de la Antenuţa Hoaţă.”

Ce distracţie, ce miştooooooooooooo!

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

La urma urmei "exclusivitatea în presă" e ca o curvă: se oferă tuturor şi le zice fiecăruia că doar pe el îl iubeşte

Dacă e adevărat, Top Gear România a trecut rău pe roşu…

Niciun comentariu încă

 1. marți, 7 octombrie 2008, 14:04

  …fix la fel de penibil cum a facut si duduia respectiva, care ne anunta ca „a creat” un text prin modificarea comunicatului distribuitorului de jocuri. Cinamane, prostii, hotii si impostorii sunt, din pacate, distribuiti uniform pe piata asta.

  Răspunde
 2. marți, 7 octombrie 2008, 14:07

  Ce sa faci, specialisti in stiri.

  Răspunde
 3. marți, 7 octombrie 2008, 16:56

  La asta se pricep anteniştii: la furat, la vorbit vulgar (vezi Ciutacu) şi la spam (tocmai am primit un e-mail despre o conferinţă organizată de ei, cu nişte „guru” scofîlciţi în marketing).

  Răspunde
 4. miercuri, 8 octombrie 2008, 22:33

  La televiziunea specialistilor in stiri,culminand cu Sinteza Zilei care are trebui sa se intituleze Sinteza Plictiselii, e posibil orice,avand in vedere ce am citit in postul de mai sus.
  O sa postez odata si pe blogul meu http://melicovici.blogspot.com cateva impresii despre unii sponsorizati bine de Felix care au vesnic aceleasi subiecte in emisiuni noscturne anti Base pentru romanii care sunt cu adevarat rupti in fund si care inca mai casca gura la anumite aberatii gen Stan…am zis si eu o vorba,nu am dat cu parul…

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *