Seminar de media planning BRAT

BRAT organizeaza, in perioada 24 – 28 noiembrie 2008, la sediul din Bucuresti, Calea Victoriei 126, SEMINARUL DE MEDIA PLANNING care ofera pregatire practica si teoretica in domeniul planificarii media tuturor celor interesati. Seminarul va fi sustinut de domnul Peter J. Masson, specialist recunoscut la nivel international in planificare si cercetare media, proprietarul softului de planning (SESAME) utilizat de intreaga industrie media din Romania pentru evaluarea rezultatelor SNA FOCUS.

Participantii au posibilitatea de a opta pentru cursuri de incepatori sau de avansati. Deoarece seminarul contine si sesiuni de intrebari si raspunsuri, precum si utilizarea directa a softului Sesame, grupele sunt limitate din punct de vedere al numarului de participanti, astfel: 20 de cursanti pentru grupa de incepatori si 15 la cea de avansati. Fiecare grupa va beneficia de o zi si jumatate de pregatire.

Seminarul se adreseaza persoanelor ce activeaza in domeniile media, publicitate, marketing, comunicare, cercetare media, media plannerilor, studentilor in marketing, statistica, comunicare. Pentru modul de incepatori este recomandat ca studentii sa aiba minimum 6 luni experienta, iar in cazul avansatilor, experienta necesara este de minimum 2 ani.

BRAT a decis realizarea acestui Seminar de media planning, dedicat in special presei scrise, pentru a raspunde nevoii de pregatire a plannerilor in vederea atingerii cu succes a obiectivelor oricarei campanii de media: alocarea profesionista a resurselor in vederea optimizarii efectului comunicarii. Realizarea de catre BRAT, intr-un cadru profesionist si recunoscut, utilizand rezultatele SNA FOCUS si softul Sesame, speram sa contribuie la atingerea obiectivelor noastre.

La finalul seminarului, BRAT va oferi participantilor o diploma care sa ateste promovarea cursului.

Taxa de participare pentru membrii BRAT este de:

* 270 Euro / persoana + TVA pentru modulul de incepatori.

* 330 Euro / persoana + TVA pentru modulul de avansati.

In cazul participantilor ce nu sunt afiliati unui membru BRAT, taxa de participare este:

* 330 Euro / persoana + TVA pentru modulul de incepatori.

* 400 Euro / persoana + TVA pentru modulul de avansati.

Cursantii care au absolvit modulul de incepatori vor beneficia de o reducere de 30% daca doresc sa se inscrie la modulul de avansati.
Inscrierile la curs se fac pina pe 31 octombrie 2008, la sediul BRAT din Calea Victoriei Nr 126, et 3, Sector 1, Bucuresti.

Informatii cu privire la seminar sau la procedura de inscriere puteti obtine de la colegii mei:

Sorina Buzatu – PR Specialist: Sorina_buzatu@brat.ro, 021 311 77 40/41
Alina Gache – Asistent BRAT: alina_gache@brat.ro, 0729 868 098, 021 311 77 40/41
Horia Domnariu – Director Cercetare BRAT: horia_domnariu@brat.ro, 0722 155 230, 021 311 77 40/41

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: