22.07.2017

Măi Semedo, ţucu-ţi ochii!!!

Serios, măi Semedo, de ce ne prepeleşti ca pe o iguană vărgată prăjită în nisipul înfocat? De ce ratezi cu o nonşalanţă care ne face să stricăm fotoliile în care, by the way, oricum nu prea stăm când ne uităm la meciurile Stelei? De ce joci de parcă ţi se rupe şi de ăilanţi 11 din faţa ta dar şi de ăilanţi 10 din gaşca ta şi de mizilicul de câteva milioane din şleahta noastră? De ce ne faci inimoara să se strângă şi neuronul să se zbucătească? Nu ai suflet de român în tine sau ce? Hai, poate data viitoare…

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Hopaaaaaaaaaaa! Ia uite la departamentul new media din TVR cu cât talent se mişcă…

Tot de la ruşi vine salvarea şi cu problemele de trafic. Doamne, ajută!!!

Niciun comentariu încă

 1. miercuri, 1 octombrie 2008, 12:39

  a avut 2-3 actiuni in care l-a facut de ras pe aparatorul lateral fiorentin, si putea scoate mai mult decat a reusit.

  eu mi-s multumit ca a alergat si a fost periculos, pacat ca n-a inscris, Steaua, asa cum prevedeam, a avut ocazii mai periculoase. puteam inscrie si prin Kapatanosul de grec, care in loc sa o dea tare, s-a intors cu un dribling, atunci, prin min 88.

  prea defensiv, nene, insa, sa recunoastem, avem rezultate bunicele cu macaronarii, carora nu puteam sa le luam macar un punct , ceva vreme-n urma.

  eu zic ca fiorentina e o echipa de „batut”, la bucale. e mai importanta experienta in Liga a Stelei decat lotul mai valoros al macaronarilor.
  eu zic ca s-a vazut asta aseara.

  PS : RADOI … impecabil, exceptional jukator. daruirea lui de aseara a ajutat foarte mult Steaua. Accidentat fiind, eu nu l-as fi bagat. Insa devotamentul lui si puterea de a coagula grupul este deja de genul lui Gerrard -Liverpool (dupa mine c m bun jukator din lume, pt cum isi conduce echipa si cum presteaza cu mingea).

  Cele bune, sunt stelist, si mi-s mandru de echipele romanesti cand le vad ca joaca, chiar daca pierd.

  Hai CFR, Dinamo, Rapid, Unirea, Vaslui !

  Răspunde
 2. miercuri, 1 octombrie 2008, 14:16

  au jucat binisor, dar erau sanse si la o victorie. E de apreciat un suporter care tine si cu restul echipelor romanesti, asa trebuie fratilor ;)

  Răspunde
 3. Steaua 1986 forever
  joi, 2 octombrie 2008, 11:32

  Ei, tu crezi ca „de bun” l-au dat aia de la cfr cluj? este mic de inaltime, fragil si mai ales „batran” pentru a mai creste ca valoare. Chiar daca este tehnic si rapid pentru jocurile „tari” ai nevoie de oameni care nu cad cand trec niste fundasi printre ei. El a „demonstrat” ca are valoare doar pentru campionatul nostru si doar cand joaca cu echipele mici (exclus Dinamo,Rapid, CFR, Timisoara, Urziceni si Vaslui). El este bun doar de dat goluri la Constanta, Medias, Buzau, etc. Nicio echipa nu da jucatori esentiali unei contracandidate la titlu. Asta nu pricepe oierul-sef, dar el crede ca i-a „fraierit” pe cei de la cfr.
  Inca o teapa luata de cioban de la „unguri” :) alaturi de Surdu. Se pare ca urmeaza o alta teapa cu ursul argentinian Fabbiani.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *