21.07.2017

Piţurcă îl acuză pe Horia Ivanovici de şantaj

Victor Piţurcă: Păi ce fac, fac pe plan lui Horia Ivanovici? Cel mai mare duşman al meu în momentul de faţă, Horia Ivanovici. Horia Ivanovici ce se întâmplă, a supt din fotbalul românesc bani, a şantajat multă lume din fotbalul românesc.
Radu Moraru: Dar aveţi probe aici?
Victor Piţurcă: Ce tu nu ştii, ce ţi-e frică de Horia Ivanovici, că după emisiunea aia s-a luat de tine şi ţi-a vorbit urât, caracteristic lui?
Radu Moraru: Nu mi-e frică de nimeni… o secundă ca să fac o clarificare. Horia Ivanovici a dat la un moment dat un articol foarte jegos în care se lua de familia mea, nu de mine, şi din momentul ăla eu l-am scos de la index, dar pentru mine Horia Ivanovici e foarte mic, adică nu aş sta să… domne avem o relaţie… eu nu-l consider din tagma asta a ziariştilor. Pentru că nu procedez aşa.
Victor Piţurcă: Cum poate un asemenea om să aibă emisiune TV?
Radu Moraru: Poate prin intermediul celor care se uită la el, sau îi dau bani, sau îl susţin. Eu nu comentez calităţile lui de…
Victor Piţurcă: Să vă spun ce s-a întâmplat acum un an de zile. Eu, Porumboiu, Giovani Becali, Florin Marin, Cristian Chivu, Victor Becali, Boc, am depus o plângere la DNA şi am spus cum acest om a încercat să ne şantajeze cerând… şi unii chiar au dat bani, nu vedeţi ce i-a făcut lui Porumboiu? Şi asta le face la mulţi.
Radu Moraru: Asta e o dezvăluire, n-am ştiut.
Victor Piţurcă: A fost la DNA, DNA-ul a dat-o la poliţie, nu l-am mai văzut la nici o emisiune rostindu-mi numele. A tăcut din gură. Şi noi acum nu am dat mare importanţă. Avocatul meu nu ştiu ce a făcut, m-a sunat un comisar o dată, 100% s-a întâmplat ceva pe acolo de nu s-a dat spre judecare acest caz.
Emisiunea Naşul, B1TV, 15 septembrie

Via Monitoring Media.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Prostănac fiind nu cred că Băsescu i-a sabotat emisiunea lui Floooooriiiiiin Călinescu

Dumnezeu îşi face trupă de teatru…

2 comentarii

  1. marți, 16 septembrie 2008, 09:45

    Cum domne, Horia ? marele (la propriu) prieten al lu’ Nicu Gheara ? Ce chestie domne . nu stia barbatu’ ce stie tot satu’. Once again : ziarist sa scrie „pe bune” de alt ziarist cine a pomenit ?

    Răspunde
  2. sâmbătă, 8 mai 2010, 07:17

    […] chinezu, via Monitoring […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *