Prostănac fiind nu cred că Băsescu i-a sabotat emisiunea lui Floooooriiiiiin Călinescu

Ziceţi-mi cum vreţi. Naiv, prostănac, papagal sau, pe alocuri, nemernic, dar nu cred ce alegaţionează Floooriiiiin aici. Că la presiunile lui Băsescu nu s-a mai filmat „Anticamera”. Sau ce, vreţi să ziceţi că de aia zice ce zice că e acum liberal? Nuuuuuuuuu creeeeeeeeeeed…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2rU5L3LtnIE]

0 comentarii la “Prostănac fiind nu cred că Băsescu i-a sabotat emisiunea lui Floooooriiiiiin Călinescu

 1. YODA Răspunde

  asta poate fi si ca un atac la adversarii PD-L ca sa zica lumea: „uite ma ce face nenorocitu de basescu, deci nu mai votez PD-L. Buna strategia lu’ Florin.

 2. costinescu Răspunde

  poate ca i s-a scos pentru nu avea rating? de ce nu spune totusi nimeni ce jeg de rating scoteau ( ca sa nu mai vorbim de jegul de „glume” )…

 3. anca Răspunde

  fisssss!!

 4. olly Răspunde

  Daca stie cineva o singura fapta a lui Basescu prin care a interzis sau a cenzurat ceva in massmedia, sa spuna acum sau sa taca pe vecie!

 5. un cititor Răspunde

  Pai asta se vede ca e o copie fidela gen „Mi-au furat voturile, voteaza mortii” (oare cine o folosea?) sau „Nu ma lasa sa candidez ticalosii” (alt personaj). Ambele „personaje” au fost alese de marea masa de bizoni, deci este clar ca strategia a tinut. De ce sa nu o foloseasca si Calinescu? Ii strica lui cateva voturi „la nervi” a unora care au crezut prostia asta?

 6. seba Răspunde

  Am vazut primul episod din serialul cu pricina si mi-a venit greatza. era clar o tentativa de a pune in carca lui base tot felul de magarii. calinescu e tot mai jegos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: