La producţia de premieri pe cap de locuitor stăm ca praştia, măi fraţilor…

Deci partidele greucene şi-au lansat, mai duduitor sau mai fâsâitor, candidaţii la premiership. Geoană, Tăriceanu şi Stolojan. Numai simpla enumerare şi ajungi intempestiv în căldarea cu melancolie enervantă. Ăştia trei sunt spuma partidelor puternice din România? Ăştia trei sunt crema pepinierelor dă cadre post-decembriste? Ăştia trei sunt bicepşii politici care să îşi umfle pectoralii de premieri? Naşpa treabă…

Dar să anvizajăm sumar ce alte opţiuni avem. Şi o să anvizajez opţiunile mele de membru cu drepturi depline al pulimii din care toţi ne tragem.

De la PDL io îl vreau pe Blaga. Pentru simplul şi suficientul sieşi şi miemi motiv că Vasile e singurul din partidul cu pricina care ar putea şi chiar ar vrea să îi dea un cap în gură lui Băsescu. La propriu. De la liberali io îl vreau pe Crin. Pentru că, simplu ca hăhăhăhăhă, are nume de floare. De la PSD pe Cristian Diaconescu. Pentru că e Cristian Diaconescu.

Vedeţi ce pe lângă problemă sunt?

0 comentarii la “La producţia de premieri pe cap de locuitor stăm ca praştia, măi fraţilor…

 1. Darius Răspunde

  Of of, măi măi. De ce nu se poate zice pas? Şi la prezidenţiale. Sau la locale. Pas. Nu-mi trebuie nimic din ce-mi dai! Pas. Veniţi cu o ofertă decentă. Pas. Am văzut de ce sunteţi în stare.

 2. Roxana Lilith Răspunde

  Mai bine nu mai anvizajam nimic, vidanjam si gata ! Mia tragem o data apa

 3. MARIUS Răspunde

  nenica nush` cum se face ca ori de cate ori tre` sa dam cu votu-n urna ,avem de ales intre doua sau mai multe nenorociri .
  recte acu gazda noastra propune esalonu `2
  daca ar fi sa aleg intre cele duoa variante ,neavand altele,mai ca as vota-o pe cea de-a doua din motiv de prestanta si red ca ar mai cantarii si faptul ca ,s-au desvoltat sub ochii nostri.dar atat
  acu ar mai fi un aspect ;daca-i mai bine sa alegi unul cu foamea-n glanda sau unul gata satul?
  unul va fi foarte impetuos dar va calca in toate strachinile intalnite
  celalalt sastisit,si mai obosit ar functiona mai economic dar nu stim exact pentru cine
  dixit
  ps tragem noi apa dar de fiecare data cand votam ori nu ei invariabil ne trag clapa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: