Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

SENZAŢIONAL: România a obţinut primele URIAŞE trei puncte!

Încă mai tremur la amintirea senzaţionalului meci de aseară al magistralilor noştri tricolori. Rar am trăit o partidă la o asemenea intensitate. Nu credeam că incredibilul meci cu Argentina din 94 să fie depăşit în magnitudinea minunăţiei de vreun alt meci epocal. Şi totuşi s-a întâmplat…

Tricolorii au mai scris o pagină de măreaţă istorie. S-au dăruit aşa cum numai Mircea la Rovine, Ştefan la Podul Înalt şi, eventual, Stolojan la conferinţa de presă cu plânsul lui Băsescu au mai făcut-o. Au jucat ca şi cum neatârnarea României stătea în vârful bocancului lor şi la îmbinarea şiretului şiret. Au prestat ca nişte stahanovişti încrâncenaţi, motivaţi istoric de faptul că întreaga devenire ontologică a plaiului mioritic stă agăţată de acest meci.

Ultimele minute ale dramaticei partide de ieri le-am trăit cu respiraţia tăiată şi cu suflul inimii pus pe hold. Au fost momente de o înălţătoare somptitudine acele secude care treceau ca anii, acele nanosecunde care treceau ca lunile. Şarjele furibunde ale adversarilor noştri, cvintuplii campioni mondiali şi cvadrupli campioni europeni şi cvintuplo-cvadruplo campioni olimpici au fost extraordinare. Dar ai noştri băieţi de aur turcesc s-au apărat formidabil, transformând careul nostru într-o redută şi piepturile lor într-un outdoor pe care scria cu litere de sânge: Pe aici nu se trece, băăăăăăăăăăăăăăăăăăăă!

Tricolorii au scris ieri istorie. Pentru că au reuşit să învingă fenomenala selecţionată a Insulelor Feroe cu 1-0. Şi încă în DEPLASARE! Aşa s-a scris istoria primelor URIAŞE trei puncte…

Distribuie pe:

0 comentarii la “SENZAŢIONAL: România a obţinut primele URIAŞE trei puncte!

  1. moshcalifar Răspunde

    Secventa emblematica e cum suradea cu toti dintii antrenorul feroezilor cand ne atacau aia in ultimele minute in valuri. Deh, daca” isi doreau mai mult victoria” ne rezolvau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.