24.07.2017

Poveste de adormit chilimanul pe muzică de ADP sector 1…

Cum am fost făcut în sos propriu de micii comunişti care sălăşluiesc în bloc cu mine la faza cu parcarea, zic ia sa ma interesez io care a faza cu ADP sector 1 şi intrinsecile legături cu Primăria lui Chiliman.

Cum nu sunt chiar venit cu pluta pe Dâmboviţa, am şi io neşte oameni de la care să primesc nişte informaţii off the record care să mă dumirească necesarmente.

Cum sunt un om cu oareşce bun simţ al convieţuirii în societate, mi s-a făcut pielea măciucă de găină când am auzit ce lucruri minunate şi perfect democratice se întâmplă pe acolo.

Cum cei cu care am povestit agale mi-au raportat că există o comuniune în cuget şi (ne)simţiri între ADP sector 1 şi Primărie via Chiliman, am zis că nu se poate aşa ceva şi că (lucru pe care chiar îl cred, dar cu juma de crez) primarele de sector number one cel mai probabil că nu ştie care e situaţia de fapt.

Cum s-a dovedit că am fost naiv şi în alte chestiuni, s-ar putea să fie şi cazul de faţă.

Cum talentele mele jurnalistice se pierd undeva în trecutul începuturilor, am raportat ce am aflat unui pretenar jurnalist, care s-a angajat solemn să facă săpături masive, deşi i-am spus gângurind „bă, să ştii că înţeleg dacă nu o să îţi apară articolul”, la care el mi-a răspuns ceva de genul „”#”¤&#%¤%&¤/#¤%”#%”¤#”, la care eu i-am spus „nu de tine zic, bă, de ziarul la care lucrezi”, la care el mi-a răspuns (şi aici încerc să transpun în scris varianta orală) „……….”.

Cum România e în continuare minunată şi perfect locuibilă, io zic că mai bine am discuta despre împreunarea la pitecantropii giganţi sub brusturele pitic de sorginte cuaternară…

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Boc dragă, nu te duci tu la alimentară să îţi iei puţin bun simţ?

SENZAŢIONAL: România a obţinut primele URIAŞE trei puncte!

Niciun comentariu încă

 1. joi, 11 septembrie 2008, 09:34

  Dezavantajele „riveranului” ( ador cuvantul asta) din sectorul chilimanesc. Mai la ontzenesti la noi la tzara, se lafaie boiereste propitaru’ de table. Daca postez o poza, doua, ma tem chinezaria ta ca te-nverzesti :)

  Răspunde
 2. joi, 11 septembrie 2008, 09:42

  […] voala de vezi  : la noi in Ontzenesti mai la tzara acilisa primarele a tras cu vopsea la greu si amicii oprimati din centrul chilimanesc  se bucura de toata simpatia […]

  Răspunde
 3. joi, 11 septembrie 2008, 11:23

  cata dreptate ai… mai ales la fraza finala :)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *