Diana dragă, mie-mi pute a discriminare…

Diana Tuşa, liberala candidată la Brăila, zice că i s-a părut interesant un comentariu la una din postările ei, aşa că îl propune spre dezbatere. Mi nu mi se pare interesant deloc. Chiar mă enervează.

“Si la Constitutie ar trebui umblat ca sa scapam de gerontofili. peste 65 de ani out. Ce parere aveti?”

Eu personal am o părere foarte proastă atât despre întrebarea în sine cât şi despre faptul că un liberal întreabă aşa ceva.

Succes în alegeri…

12 comentarii la “Diana dragă, mie-mi pute a discriminare…

 1. moshcalifar Răspunde

  Interesant de tot. De ce nu 66 si 6 luni ?

 2. Daniel Răspunde

  Si limita de jos nu e tot o discriminare? … desigur, din punct de vedere teoretic… ca pana la urma nu varsta e problema…

 3. Dragos Dinca Răspunde

  Bunicul meu are 86 de ani si cred ca e mai „tanar” decat multi dintre parlamentarii actuali.

 4. chinezu Răspunde

  Dragos Dinca:
  maestre, ai grija ce zici
  sa nu te parasca diana la bogdan si sa ai probleme :D

 5. Filip G Răspunde

  Cu cine ii schimbam ?cu manelisti,sportivi,spagari.Cand vor ajunge astia nimeni nu-i mai poate contesta.Au fost propusi de partid dar au castigat ei posturile.Si atunci te intrebi ce legi se vor da si pentru cine.Si intrebarea ,Va fi mai rau sau mai bine?

 6. whatever Răspunde

  Nu ti-am zis ca nu e o liberala misto? Nu m-ai crezut…

  Numele: Candidati mincinosi – azi, Diana Tusa!

  Se tot vorbeste pe acest forum ca Diana Tusa este atacata de adversary politici si fosti colaboratori teputi. As vrea sa vin in sprijinul celor lasati cu buza umflata de o traseita tepara de Bucale si sa le ofer, de data asta fara nici un misto, mai multe minciuni si “interese” ale fatucii asteia.

  1. In vreme ce unii parlamentari de Braila, cum ar fi de exemplu deputata PRM Daniela Buruiana sau deputatul PLD Gabriel Sandu, nu trec deloc sau trec din an in Paste prin teritoriu, iar cabinetele lor parlamentare au prins paianjeni, alti politicieni, care nici macar nu sint de pe aceste meleaguri, isi deschid cabinete de audienta in oras. Dupa ce, in urma cu citeva saptamini, deputatul PC de Galati, Bogdan Ciuca, si-a deschis un astfel de cabinet si la Braila, acum a venit rindul liberalei DIANA TUSA. Presedinta cabinetului presedintelui Camerei Deputatilor a decis sa deschida un cabinet la Braila, unde va sustine audiente saptaminal. Asa cum ne-a declarat, dorinta sa este ca brailenii sa aiba certitudinea ca sesizarile lor ajung in mod sigur acolo unde trebuie si ca vor fi luate in considerare: „Audientele le voi sustine in fiecare miercuri, cu incepere de la ora 10.00. Cei care doresc sa faca anumite sesizari, care au probleme si pe care ii putem ajuta, pot veni sa discutam liber. Eu pot sa garantez ca presedintele Camerei Deputatilor va primi sesizarile lor si ca aspectele semnalate vor fi analizate”. La rindul sau, presedintele PNL Braila, primarul Constantin Cibu, a tinut sa precizeze: „Avind in vedere ca PNL nu are nici un parlamentar, intentia domnisoarei Tusa, de a sustine audiente la Braila este laudabila si de apreciat. Cel putin brailenii vor sti sigur ca doleantele lor vor ajunge acolo unde trebuie, direct la Bogdan Olteanu, asa ca ideea Dianei Tusa este benefica si va avea un succes deosebit”.
  MINCIUNA: Nu a tinut decit vreo doua audiente si atit. Oamenii au venit mai multa vreme la biroul ei de la PNL, dar nu au gasit-o!

  2. Presedintele interimar al TNL Braila, directorul cancelariei presedintelui Camerei Deputatilor, DIANA TUSA, doreste sa ia pulsul opiniei publice brailene referitor la viata politica autohtona. In acest sens, liberala s-a gindit sa faca o propunere inedita brailenilor care urmaresc scena politica din Braila. Mai precis, aceasta ne-a declarat ca s-a gindit sa organizeze un concurs cu premii pentru cei care doresc sa isi exprime punctul de vedere despre acest subiect taios. „Cei care doresc pot trimite la adresa mea de mail dianatusa1978@gmail.com o analiza pertinenta despre viata politica braileana. Cele mai bune trei analize vor fi premiate. Premiul I va consta in 1.000 RON, premiul II – 600 RON, iar premiul III – 400 RON. Sint convinsa ca exista destui oameni care au ceva de spus si care nu au posibilitatea sa o faca. Le ofer aceasta sansa si cred ca nu numai eu, ci si ceilalti politicieni sint curiosi sa vada ce are simplul cetatean de spus despre prestatia lor”, a mai adaugat Tusa.
  MINCIUNA: Nu s-au acordat niciodata aceste premii!

  3. Presedintele interimar al organizatiei de tineret a PNL Braila, DIANA TUSA, a solicitat, ieri, public primarului sa verifice calitatea, dar si modul in care se face distribuirea produselor ce le sint oferite elevilor prin programul guvernamental „Lapte – corn”. Aceasta a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca a primit la cabinetul pe care l-a deschis anul trecut la sediul PNL, mai multe sesizari prin care parintii criticau calitatea produselor pe care copiii ar trebui sa le manince in cadrul acestui program. „Reclamatii primeam la inceput cam una pe luna, si am zis ca poate o fi numai vreo problema de gust, poate cineva nu se impaca cu gustul pentru ca e obisnuit cu altceva si, recunosc, nu prea am dat importanta. Dar zilele acestea au venit din ce in ce mai multe sesizari, care m-au pus pe ginduri, asa ca am decis sa solicit primarului sa verifice. Conform legii in baza careia functioneaza programul �Lapte – corn�, drept de control are atit primarul, cit si consiliile locale. Deci primarul nu numai ca poate, dar are chiar obligatia sa intervina si sa verifice ceea ce brailenii reclama”. Tusa a mai adaugat ca reclamatia care a deranjat-o cel mai tare a fost cea facuta de un parinte care semnala ca, atunci cind a dorit sa manince din chifla primita, copilul sau a gasit o sirma in ea: „Este revoltator ce se intimpla. Nu se poate asa ceva. Asta inseamna pur si simplu sa iti bati joc de copii, dar si de banii publici investiti in asta. Si e vorba de o groaza de bani”. La rindul sau, consilierul personal al primarului, Stefan Catalin Iordache, cel care a fost prezentat in cadrul conferintei de ieri ca si purtator de cuvint al PNL Braila, a tinut sa precizeze ca si primarul a primit citeva sesizari pe aceasta tema si a dispus deja Corpului de control sa verifice ce se intimpla: „Conform legii, in cazul in care se va dovedi ca modul in care se depoziteaza si transporta alimentele sau calitatea acestora lasa de dorit, se vor aplica sanctiuni. Sanctiunile pot fi si de peste un miliard de lei vechi, dar pot ajunge si pina la inchiderea activitatii celui vinovat. Oricum, sesizarile primite nu vizau numai municipiul, unele faceau referire si la Frecatei, Baraganu, Silistea, Bertestii de Jos, Romanu… Deci probleme sint si in alta parte decit la municipiu, si nu numai legate de produsele de panificatie, ci si de lactatele oferite”, a mai adaugat acesta.
  MINCIUNA + INTERESE: Nu a primit niciodata o astfel de reclamatie la asa-zisele ei audiente. Ba, mai mult, s-a impritenit atit de tare cu Radulescu incit ii aranjeaza zilele astea lui Catalin Murea, varul lui, sa obtina postul de adjunct la APIA Braila.

  4. La Braila se va deschide, incepind cu acest an, o statie SMURD. Totodata, Serviciul de Ambulanta brailean va fi dotat cu 42 de masini noi, pentru a se interveni prompt in cazul unei urgente medicale, in tot judetul. Vestea buna a fost data de liberala DIANA TUSA, care a explicat ca prima transa de masini va veni in maxim trei saptamini: „Pentru ca la vizitele mele anterioare in Braila am discutat despre lipsa dotarilor la Salvarea Braila, pot acum sa va informez ca Ministerul Sanatatii a aprobat alocarea de masini noi pentru judetul Braila. Astfel, in doua – trei saptamini vor sosi primele 23 de masini, urmind ca, pina la inceputul verii, sa mai soseasca inca 19. De asemenea, tot pentru acest an, Ministerul Sanatatii a aprobat infiintarea unei statii SMURD la Braila, cu patru masini”. Aceasta a mai adaugat ca, tot anul acesta, se va pune in aplicare un proiect pilot ce prevede conectarea tuturor masinilor SMURD la sistemul informational din tara, astfel incit sa poata pune un diagnostic de urgenta si sa poata stabili un tratament si personalul fara pregatire medicala superioara. Totodata, DIANA TUSA a precizat ca, desi Salvarea braileana se confrunta cu o mare lipsa de personal, macar se va rezolva problema dotarii, de restul fiind responsabili cei in masura sa ia astfel de decizii. La rindul sau, primarul Constantin Cibu a tinut sa precizeze ca la Salvare nu trebuie angajati neaparat medici ci, ca in alte tari, paramedici: „In fond, in afara, pe salvari lucreaza paramedicii. Un fel de felceri, asistenti….nu sint medici. Paramedicii trebuie sa stabilizeze bolnavul pina se ajunge cu el la spital. Paramedici trebuie angajati”, a mai adaugat acesta.
  MINCIUNA: Nu s-a deschis nici o statie SMURD!

  5. Problema infiintarii unor noi sectii de politie la Braila se pare ca va fi rezolvata in mod favorabil pentru sustinatorii acestui proiect. In cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc ieri, directorul cabinetului presedintelui Camerei Deputatilor, DIANA TUSA, a anuntat ca Ministerul Administratiei si Reformei Administrative tocmai a aprobat infiintarea unei sectii de politie in municipiul nostru. Aceasta a precizat ca primul pas a fost facut, urmind sa se gaseasca o solutie bugetara pentru realizarea sectiei. „Proiectul infiintarii unei noi sectii de politie la Braila a fost aprobat de MIRA, fiind necesara doar identificarea surselor bugetare pentru infaptuirea acestui lucru. Dupa cum stiti, anul acesta stam cam prost la capitolul buget de stat, insa treaba specialistilor e sa gaseasca finantare”, a precizat Tusa. Amintim ca subiectul infiintarii unor noi sectii de politie in oras a fost unul controversat. Initiativa i-a apartinut deputatului PSD Mihai Tudose si a fost sustinuta de majoritatea oamenilor politici braileni. Singurul care s-a aratat impotriva a fost primarul Constantin Cibu, care a sustinut ca mult mai eficient ar fi fost daca Politia era dotata cu un numar mai mare de masini si s-ar fi infiintat mai multe patrule in oras. De fiecare data, acesta a precizat ca nu are nimic cu ideea de a infiinta o noua sectie, dar ca, din punct de vedere logic si economic i se pare nejustificat. Referitor la vestea adusa de DIANA TUSA, seful Politiei brailene, cms. Catalin Chivu, ne-a declarat ca nu a primit inca nici o hirtie oficiala in acest sens de la Minister, dar ca s-ar bucura daca ar fi adevarat: „Noi inca nu am fost informati despre acest lucru. Nu stim nimic. Dar, daca s-ar dovedi adevarat, ca se va infiinta o noua sectie de politie la Braila, m-as bucura teribil. Avem nevoie de asa ceva si ar fi foarte bine daca s-ar realiza”.
  MINCIUNA: Nu s-a realizat sectia de Politie!

  6. Consiliul Local al Tinerilor a redeschis terasa Holiday, locatie de recreere si distractie pentru braileni. Membrii CLT si-au propus ca in fiecare saptamina sa implice cit mai multi tineri in activitati sportive si de divertisment, organizind saptaminal concursuri de baschet, fotbal, tenis, iar in functie de spatiu vor fi si competitii de role si skate. Nu au fost uitate nici persoanele de virsta a treia de la caminele de batrini, carora li s-a pregatit un spectacol de folclor si muzica usoara, ce va avea loc peste doua saptamini.
  Toate activitatile se deruleaza sub sloganul „Muzica, dansul si sportul – arme sigure impotriva fumatului si drogurilor”, context in care pe intreaga locatie sint afisate mesaje antifumat si antidrog. Actiunile CLT au beneficiat de sprijinul unor sponsori locali, dar si de ajutorul oferit de Mihai Tudose, Ion Sterian si DIANA TUSA.
  INTERESE: Initial, Diana Tusa a vrut sa se asocieze cu Garbacea, alias “Gorby”, seful din umbra al CLT, nimeni altul decit acela care o alinta pe Diana Tusa cu apelativul “iubire”. Asocierea nu s-a facut pentru ca, la vremea respective, un apropiat al Dianei i-a deschis ochii. Gorby nu a uitat si dup ace l-a lucrat pe consilierul Tusei a minjit-o si cu “rahatul” sustinerii unei terase obtinute de la Stancu.

  7. Consiliul Local al Tinerilor (CLT) Braila, impreuna cu politicienii Mihai Tudose, DIANA TUSA, Dan Sabau si Ion Sterian organizeaza, in aceasta perioada, o campanie anti-tutun. Scopul actiunii este de a promova in rindul tinerilor braileni mesajul ca exista alternative de petrecere a timpului liber, in afara fumatului si totodata intelegerea gravitatii consecintelor consumului de tutun. In cadrul acestei activitati, voluntarii CLT vor imparti materiale informative cu tematica anti-tutun in principalele locatii frecventate de tineri. De asemenea, voluntarii vor mai colecta tigari de la fumatori intilniti pe strada, oferindu-le, la schimb, mentosane si materiale informative. Toate aceste tigari colectate vor fi distruse intr-un loc public, iar filmul distrugerii va fi postat pe Internet.
  Campania anti-tutun face parte dintr-un program mai amplu, „Muzica, dansul si sportul – arme sigure de lupta impotriva fumatului si drogurilor”, program ce se deruleaza in perioada 1 iulie – 30 sept. 2008 si care isi propune ca prin organizarea de manifestari sportive si culturale sa-i determine pe tineri sa renunte la fumat. Astfel, tinerii din Braila au fost implicati in concursuri sportive, concursuri de dans si concursuri de divertisment. La competitia de baschet s-au inscris 14 echipe, care timp de doua zile s-au confruntat pe cele doua terenuri din cadrul terasei „Holiday”. Tot in aceasta perioada s-a derulat si prima editie de minifotbal. Pe miniterenul de fotbal special amenajat s-au confruntat peste 60 de copii si tineri. Pentru prima data, Consiliul Local al Tinerilor Braila a organizat si un concurs de whist, la care au participat peste 30 de tineri.
  „Speram ca prin realizarea acestor concursuri cu tematica anti-tutun, sa crestem gradul de constientizare privind efectele negative ale consumului de tutun si faptul ca acesta se manifesta intr-un numar atit de mare in rindul tinerilor, in special, pentru ca ei nu au cum sa-si petreaca timpul liber. Plictiseala duce la fumat. Dorim ca ideile noastre sa fie cuantificate, astfel incit cei care au puterea de decizie sa inteleaga ca tinerii au nevoie de spatiu special amenajat pentru astfel de competitii”, au subliniat Mihai Calu si Valentina Katana, organizatorii acestui eveniment.
  MINCIUNA + INTERESE: Diana Tusa fumeaza cel putin 2 pachete de Vogue pe zi, prin urmare campania asta nu reprezinta nimic pentru ea. L-a sprijint insa din nou pe Gorby, cel care isi pune sclavii de la CLT sa-I lipeasca afise, sa-i imprastie fluturasi. Presedintele, care apare la intilniri numai cu amanta (ca sa arate cit de armasar e el) se multumeste doar s-o invite pe Tusa la partide de carti la miezul noptii.

 7. rica Răspunde

  Diana Tusa e o vaca. Promite sa ajunga Norica 2.
  Braileni, scoteti-o pe TUSA!

 8. ruxi Răspunde

  Peste 65 de ani out:))))
  Sub 30 de ani, la fel!:)))

 9. Agamita Dandanache Răspunde

  o japita

 10. Agamita Dandanache Răspunde

  o panarama. punct si de la capat!

 11. cuza Răspunde

  Diana Tusa – Partidul Național Liberal
  Desi statutul functionarului public parlamentar îi interzice, sefa de cabinet a presedintelui Camerei Deputatilor face parte din consiliul de administratie al mai multor societăti comerciale (http://www.cdep.ro/pls/dic/declaratii.salariat?idl=4000000&idm=3778), la care ar fi avut acces, scrie presa, gratie fidelitătii fată de Bogdan Olteanu.
  Sursa: http://www.apd.ro/votuluninominal/un_vot_uninominal_curat.php

 12. amoubsUnlanna Răspunde

  УЛЕТ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: