Boc dragă, nu te duci tu la alimentară să îţi iei puţin bun simţ?

L-am ascultat acum câteva minute pe Boc în conferinţă de presă (da, mai fac şi prostii de astea). Şi, evident, iar m-a enervat bocceluţa prezidenţială. Pentru că iar, pentru a nşpea oară, ne ia pe toţi de fraieri, la pachet pe care scrie cu litere portocalii PULIME.

Zice micul enervant persistent: „Privind retrospectiv trocul cu Vadim a fost o greşeală politică. Dar în acele momente noi nu ne-am gândit că se va interpreta la un asemenea nivel politic, noi ne gândeam la binele Senatului bla bla bla”.

Băăăăi, nesimţitule de Boc care eşti! Adică tu vrei să ne faci să credem că, în toată splendoarea inteligenţei tale politice nu ţi-ai dat seama din prima ce scandal politic o să stârnească decizia voastră de a pupa rudotelul tribunului? Dacă nu ţi-ai dat seama de asta atunci eşti penibil ca politician, ceea ce, oricât de antipatic mi-ai fi, nu pot sa cred. Aşa că rămâne varianta că îţi baţi joc de noi ca un cimpoi dezumflat şi care cântă din ce în ce mai fals pentru că marinarului i s-a cam acrit de faptul că eşti mult prea mic pentru marile sale planuri…

0 comentarii la “Boc dragă, nu te duci tu la alimentară să îţi iei puţin bun simţ?

 1. Dragos Dinca Răspunde

  … mai bine la aprozar ca acolo se da la „kil” sau la piata sa ia pentru tot pedeleul

 2. alexandru petria Răspunde

  Îţi stă bine când te enervezi.

 3. kmi Răspunde

  incep sa cred ca ti-ai revenit :)

  succese nebanuite!

 4. petrisor socol Răspunde

  ma da-l la balamuc si pe boc asta.

 5. MARIUS Răspunde

  cea ce nu ai spus aici si cred ca este la fel de relevant,este ca mai departe in conferinta bob bondoc asta zice una de sa stea mata-n coada .
  despre cine crezi ca vorbea combatandu-l?….despre….. SMECHERUL DE ROMANIA care face si drege si numa la popor nu cata .adica taticul lor ne face prezentarile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: