21.04.2017

Boc dragă, nu te duci tu la alimentară să îţi iei puţin bun simţ?

L-am ascultat acum câteva minute pe Boc în conferinţă de presă (da, mai fac şi prostii de astea). Şi, evident, iar m-a enervat bocceluţa prezidenţială. Pentru că iar, pentru a nşpea oară, ne ia pe toţi de fraieri, la pachet pe care scrie cu litere portocalii PULIME.

Zice micul enervant persistent: „Privind retrospectiv trocul cu Vadim a fost o greşeală politică. Dar în acele momente noi nu ne-am gândit că se va interpreta la un asemenea nivel politic, noi ne gândeam la binele Senatului bla bla bla”.

Băăăăi, nesimţitule de Boc care eşti! Adică tu vrei să ne faci să credem că, în toată splendoarea inteligenţei tale politice nu ţi-ai dat seama din prima ce scandal politic o să stârnească decizia voastră de a pupa rudotelul tribunului? Dacă nu ţi-ai dat seama de asta atunci eşti penibil ca politician, ceea ce, oricât de antipatic mi-ai fi, nu pot sa cred. Aşa că rămâne varianta că îţi baţi joc de noi ca un cimpoi dezumflat şi care cântă din ce în ce mai fals pentru că marinarului i s-a cam acrit de faptul că eşti mult prea mic pentru marile sale planuri…

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Chiar nu mai controlează nimeni incinta la Antena 2?

Poveste de adormit chilimanul pe muzică de ADP sector 1…

Niciun comentariu încă

 1. miercuri, 10 septembrie 2008, 16:25

  … mai bine la aprozar ca acolo se da la „kil” sau la piata sa ia pentru tot pedeleul

  Răspunde
 2. miercuri, 10 septembrie 2008, 18:05

  Îţi stă bine când te enervezi.

  Răspunde
 3. kmi
  miercuri, 10 septembrie 2008, 19:16

  incep sa cred ca ti-ai revenit :)

  succese nebanuite!

  Răspunde
 4. miercuri, 10 septembrie 2008, 21:10

  ma da-l la balamuc si pe boc asta.

  Răspunde
 5. MARIUS
  joi, 11 septembrie 2008, 06:54

  cea ce nu ai spus aici si cred ca este la fel de relevant,este ca mai departe in conferinta bob bondoc asta zice una de sa stea mata-n coada .
  despre cine crezi ca vorbea combatandu-l?….despre….. SMECHERUL DE ROMANIA care face si drege si numa la popor nu cata .adica taticul lor ne face prezentarile?

  Răspunde
 6. joi, 11 septembrie 2008, 09:52

  […] şi a doua zi. Şi asta pentru că a “complotat” foarte bine cu Teodora Georgescu şi Chinezu’. Aşa m-am trezit că-mi beau cafeaua la ora “sfârşitului lumii” într-o companie […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *