Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

De data asta îmi place de Băsescu. De Avramescu în continuare nu…

Deci jignit până înspre foalele ideologiei sale de mârşava înţelegere dintre Boc cel mic şi Vadim cel spumant, marele viitor fost politician înainte de a fi Cătălin Avramescu a declarat, precum un jenant Pompei înainte de bătălia de la Pharsalus, că nu mai candidează pe listele PDL şi că, firesc pentru un mare profesor universitar care este , altceva nu mai are a ce comenta.

Deci în realitate realitatea e mult mai complexă în meandrele ei. Evident că nimeni nu crede că Avramescu nu a primit ordin pe linie limbistică de la Băsescu să execute manevra respectivă. Asta nu înseamnă că Cătălin ar fi ceva papagal fără coloană vertebrală şi fără principii mai drepte decât Colosul înainte de a se prăbuşi. Nuuuuuuuuuuuu! Avramescu s-a consultat doar cu Băsescu, nu a primit ordin. Daaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Deci cel mai interesant lucru din toată scălâmbăiala asta este comunicatul Preşedinţiei. Dat publicităţii fără ca nimeni să îl ceară şi, mai ales, în care se spune ceva despre care toată lumea crede că nu e adevărat. Tocmai aici e şpilul mişto. Şi de aia zic că la faza asta mi-a plăcut de Băsescu.

Deci să mă egzplic, ajutându-mă de neşte coordonate de istorie recentă.

Deci. De multă vreme treburile dintre Băsescu şi o parte din greii PDL, adevăraţii grei, se răciseră mai ceva ca o scrumbie în Strâmtoarea Bering la ceas de furtună solară. Boc e din ce în ce mai rătăcit în partidul stoloboccian şi nu mai reuşeşte de nici o culoare să fie cureaua de transmisie între Cotroceni şi Modrogan, via Primăria Cluj. Motiv pentru care marinarul cel degrabă hlizitor i-a dat din ce în ce mai mult cu flit, folosindu-l pe Stolojan pentru a da cu băţul sau mici papagali din eşalonul 2.

Deci. Contrele pe care Avramescu (a se citi Băs înainte de terminaţia escu) le-a pus dur PDL când cu Dana Muscă şi Mitică Dragomir au fost tot atâtea semne că marinarul cel walker vrea să arate tuturor că e partidul lui şi al nimănui altuia.

Deci. Cred cu tărie de vodkă Smirnof că Băsescu nu a fost nici măcar întrebat de trocul dintre PDL şi PRM. Maxim informat despre. Pentru că greii de care vorbeam din PDL au vrut să îi arate că le au şi ei cu învârtitul şi dezvârtitul aburelilor politice şi că nu au nevoie de tătucul cel băsesc la tot pasul.

Deci. De aceea comunicatul Preşedinţiei mi se pare minunat. „Pentru a pune capăt acţiunii de intoxicare a opiniei publice lansată astăzi, 2 septembrie a.c., de membri ai unor partide politice, preşedintele României precizează că nu au existat niciun fel de contacte între domnia sa şi vreun lider politic sau vreun partid politic, inclusiv PDL, pe tema alocării de funcţii în Senatul României.”

Deci, tradus în toată învălmăşeala asta de prost gust (din care această postare face parte perfect integrantă), aş îndrăzni a lehamite să vă traduc comunicatul lui Băsescu în termenii care urmează: „Drag popor, e adevărat că nu ştiam de trocul dintre PDL şi PRM. Io dau comunicatul ăsta deşi nu mi l-a cerut nimeni pentru că vreau să se vorbească despre mine în contextul ăsta. Şi să înţeleagă papagalii din PDL că de data asta chiar m-am enervat pe ei şi că poate vor să le trag una în gură dacă nu revin la ordine marinăreşti”.

Deci staţi liniştiţi. Comunicatul de la Cotroceni e fix numai pentru PDL. Restul sit back and enjoy the macel care urmează…

Distribuie pe:

0 comentarii la “De data asta îmi place de Băsescu. De Avramescu în continuare nu…

 1. moshcalifar Răspunde

  Cu „sit back and enjoy” mereu de acord, dar nu s-ar putea aranja o transmisie live de la macel ? S-avem si noi Gladiatorul nostru

 2. Parlamentolitic Răspunde

  Tare am impresia ca Basescu stia de intelegerea PD-L si PRM, fiind de acord cu ea (chiar daca nu si-a asumat-o).
  Ma indoiesc ca PD-L misca ceva fara binecuvantarea basesciana.

 3. cornelcornenko Răspunde

  de multe ori nu am fost deacord cu dl.Avramescu.vad,ca unii sar sa-l sfisie. In ceea ce ma priveste,in ziua in care a spus ca nu poate fi coleg cu mitica dragomir,si-a spalat toate pacatele.cu nea mitica suntem intelegatori,doar e smecheras de-al nostru,dl.Avramescu…nu aici,patriotismul nostru….nu si nu..! la ghilotina cu Mona Musca ,daca a scris trei hirtii acum 40 de ani,raminemn,neclintiti. Ei ,daca e vorba de vreun general de secu. ori primsecretar de partid,intervine -nu-i asa-proverbiala noastra bunatate.poate ar fi interesant,sa se mai deschida niste birturi intitulate „LA PATIBULARUL VESEL”. doar suntem,nu numai,viteji,inteligenti,drepti ,buni…etc. suntem si dati dracului de veseli!

 4. Anonim Răspunde

  Mai baieti, Sunteti PROSTI!

  P.S. D-le Patriciu! Nu mai insistati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.