Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Pe cine credem astăzi: Antena 1 sau PRO TV?

ProTV, Ora: 19:00, 30 august 2008
La pomul lăudat să nu te duci cu sacul. Cam aşa s-a întâmplat în această dimineaţă în cele şase pieţe volante deschise cu mare tam-tam săptămâna trecută la Bucureşti. Marfă a fost destulă, doar că nu arăta chiar pentru ziua recoltei. Mai grav este că doar anumiţi producători au avut acces la tarabe.
Cei mai multi dintre producatorii de legume si fructe, dar si vanzatorii de lactate continua sa isi vanda marfa pe trotuar, in praf. Se pare ca pietele volante lansate saptamana trecuta de Primaria Capitalei ramin inaccesibile pentru cei mai putin descurcareti.
Desi acest tip de comert ii deranjeaza pe unii clienti, oamenii s-au grabit sa isi faca aprovizionarea inca de la prima ora. Toti au cautat cele sase piete volante.
Pericolul care ii pandesta insa pe producatori este ca in aceste piete sa isi faca aparitia tot intermediarii.

(Prin Prin Monitoring Media)

Antena1, Ora: 19:00, 30 august 2008
Pieţele volante din capitală au fost un succes şi în weekendul acesta. Legumele şi fructele proaspete la preţuri mai mici s-au vândut în numai câteva ore, spre disperarea producătorilor din celelalte pieţe mari care îşi pierd clienţii.
Cele 6 pieţe volante s-au deschis la prima oră. De la roşii, castraveţi, ardei şi pana la struguri şi mere, toate erau aproape la jumătate din preţul pe care îl au producătorii din marile pieţe din capitală. Nu doar preţul ii mulţumeşte pe oameni, dar şi calitatea produselor. Toate sunt naturale, direct din grădina producătorilor. Pana la prânz tarabele erau aproape goale, spre disperarea producătorilor din marile pieţe din capitală, care stau cu marfa nevândută. Motivul: diferenţa mare de preţ. Daca într-o piaţă volantă, un kilogram de ardei costă 2 lei, la Piaţa Aviaţei preţul este dublu. La struguri preţul este de patru ori mai mare. Cine nu a apucat inca să cumpere din pieţele volante, o poate face weekendul viitor.

(Prin Monitoring Media)

Distribuie pe:

0 comentarii la “Pe cine credem astăzi: Antena 1 sau PRO TV?

 1. Andrei Monciu Răspunde

  pana la urma cum e?

 2. Darius Răspunde

  Rezolvarea problemei se face în felul următor:

  Cine stă în spatele ProTV-ului ::: Ronald Lauder
  Cine stă în spatele Antenei ::: Dan Voiculescu
  Cine e cu iniţiativa pieţelor volante ::: Sorin Oprescu

  Hmm… cam irelevant triunghi conjugal. Deh, cred că e vorba de lipsă de profesionalism. Şi atât.

 3. moshcalifar Răspunde

  Dam cu banul. La mine a cazut pe cant. Deci mint ambele.

 4. tiribonflax Răspunde

  eu cred că e o foarte abilă campanie de promovare a pieţelor hihihihihi adică nu mai ştii ce să crezi şi te duci să vezi cu ochii proprii :-D şi, dacă tot te-ai dus, o să cumperi şi tu un porodic, nu? :-D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.