Prelipcene, eşti chiar enervant, zău aşa!

Nu a fost de ajuns ieri că ne-a durut imens la lingurică nu din cauza faptului că România a ratat calificarea în semifinale (la JO, fete, handbal pentru cei gen Prelipceanu) ci datorită din cauza faptului că ne-am lăsat umilite catastrofal de unguroaice. Deci, după ce ficatul meu bubuia de nervi imediat după terminarea jenantului hai să îi spunem meci, mă loveşte dobitoceasca inspiraţie să dau pe Realitatea. Unde Prelipceanu, de altfel un tip cât de cât ok comparat cu mulţi alţii, îşi dă cu părerea despre meci ca şi cum mi-aş da io cu părerea despre fotosinteza brusturelui amazonian aruncat în spatele cabanei exploratorului de pe calota polară. Adică fix pe lângâ problemă, după cum vedeţi mai jos (România NU PLEACĂ de la Beijing, ci rămâne să joace pentru locurile 5-8, precizare pentru cei ca Prelipceanu). Bonus o comitere anterioară a lu’ Cosminaş, care a calificat cu de la sine putere Anglia la Euro 2008.

Prelipcene, eşti chiar enervant, zău aşa!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8EmglImdabU]

0 comentarii la “Prelipcene, eşti chiar enervant, zău aşa!

 1. moshcalifar Răspunde

  Nu e enervant , asa e el…

 2. Daniel Răspunde

  de plecat pleaca de la Olimpiada ca doar nu o sa ramana acolo o vesnicie… o fi fost asa o stire in avans…si cine stie, poate locurile 5-8 echivaleaza cu plecarea ca poate jocurile alea sunt pe alt stadion… presupun si eu…

 3. xxx Răspunde

  Echipa de soc a realitatii, individul fara creier dar cu ochelari plus o tanti care debiteaza 3 prostii la 2 cuvinte. din tabloul asta lipseste o alta mare „vedeta” a Realitatii, doamna aceea (ma scuzati, imi scapa numele) care vorbeste fara sa deschida gura iar cand o deschide vorbeste cu dintii inclestati..Imi cer mii de scuze ca nu i-am retinut numele: este „doamna” din poza:
  http://blog.dumitruoprea.ro/wp-content/uploads/2008/05/sondaj.bmp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: