Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Cum să înţelegem cu nodul în gât ratarea lui Drăgulescu de la Beijing

M-am pleoştit de tot… Normal că şi mie mi-a părut rău că Drăgulescu, după o primă săritură excelentă, a ratat-o pe cea de-a doua şi a ieşit din medalii. Dar nodul în gât pe care îl al acuma vine de la articolul din Cotidianul. Şi vorba minunatei mele soţii: „şi ăştia vor să strângă bani pentru Mutu…”

Gimnastul s-a împrumutat cu 40.000 de euro de la antrenori pentru a-şi opera fetiţa hipoacuzică la Viena, promiţând că va restitui banii din prima de la Beijing.

“La Beijing voi concura cu gândul la Beatrice, fiica mea. Dacă mă va ajuta Dumnezeu să câştig o medalie de aur la Olimpiada din China, atunci aceasta va fi pentru ea”, spunea, la plecarea spre China, Marian Drăgulescu. Doar cei apropiaţi cunoşteau drama prin care trec gimnastul şi familia lui. În vârstă de patru ani, fiica acestuia, Beatrice Maria, fusese diagnosticată cu hipoacuzie bilaterală. Nu auzea şi nu vorbea. Afecţiunea nu putea fi corectată cu ajutorul unui aparat auditiv, singura soluţie fiind o intervenţie chirurgicală la Viena.

Distribuie pe:

2 comentarii la “Cum să înţelegem cu nodul în gât ratarea lui Drăgulescu de la Beijing

  1. ancaf Răspunde

    am avut acelasi sentiment cand am vazut articolul din cotidianul. am scris despre acest articol si la anca alexandrescu pe blog, l-am invitat pe ion iliescu sa citeasca si sa incerce sa intervina in aceasta situatie.
    si la malaimare pe blog este un articol despre marian dragulescu si drama sa si stiu ca a facut si el demersuri pentru ca sa i se acorde acestuia sprijinul pe care il merita acest mare sportiv. cred ca numai asa putem sa le aratam sportivilor ca societatea ii rasplateste pentru munca lor si le apreciza meritele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.