Vadim şi B1 TV îşi dau mâna peste misoginismul specific naţional

A spune despre Vadim orice ai vrea să spui nu aduce nimic în plus la cantitatea de băloşenie implicită. Întâmplător l-am văzut ieri la „6, vine presa” de la B1 TV cum pritocea academic o teorie mirobolizantă despre faptul că muierile divorţate sau necăsătorite nu au a îndrăzni a spera să obţină o funcţie majoră în trebile statului. Dau filmuleţul cu imprecanta zicere vadimistă mai jos pentru cei care sunt cât de cât interesaţi de de astea.

Pe mine m-a deranjat altceva la faza pe care am văzut-o. Faptul că cele două pitule, că nu pot să le zic altfel, pe post de moderatoare ale emisiunii l-au lăsat să se zbenguie în voie şi să lanseze aberaţii pe secundă cu viteza unui automat de oberstumfuhrer. Nu au intervenit nici o clipită pentru a-l opri pe tribunul jalnic. Singurul care a încercat ceva, deşi, e drept, în notă amuzantă şi mai mult pentru a pune paie pe focul vadimist, a fost celălat invitat, Gheorghe Voicu.

Penibil, fetelor, penibil. Nu mai invitaţi de ăştia care vă timorează, extaziază sau blochează în asemenea hal. Părerea mea de om care nu se uită la voi…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=dsXA6kw1zik]

Via Monitoring Media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: