26.04.2017

Au început jurnaliştii să şi-o tragă temeinic, acribios şi tenace…

O fi vara de vină. Căldura, ciuda că alţii sunt în concediu. Nu ştiu de ce şi din ce cauze, dar nu îmi place războiul ăsta coborât la coada şopârlei dintre ziarişti. Sigur că o să existe cât lumea astfel de conflicte între trusturi sau între jurnalişti la nivel de individ. Dar şi luptele astea se pot purta cu vorbe mai alese în gură, ce morţii mă-sii. Nu iau partea nimănui. Mă deranjează exagerările din ambele direcţii. Mai ales că, într-un mod ciudat şi enervant, parcă exact când s-a mai domolit daciada invectivelor pe tarlaua politică, au început jurnaliştii să şi-o tragă temeinic, acribios şi tenace. Păcat…

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Măi, Europo, da' ce mică te făcuşi…

Mergeţi la Disneyland Paris, tovarăşi, că e de nu se poate

Niciun comentariu încă

 1. joi, 31 iulie 2008, 10:45

  hai ca exagerarile din trustul lui SOV au depasit orice limita. Au dat-o-n paranoia

  Răspunde
 2. japonezul
  joi, 31 iulie 2008, 13:58

  Vrei sa spui ca exista vreo diferenta intre politicieni si ziaristi? ;)

  Răspunde
 3. joi, 31 iulie 2008, 14:49

  Da un search, Cinamane, pe site-ul Cotidianului. Iti recomand cuvantul magic „ciutac”. Dupa ce identifici autorii si datele plesnelilor, te rog, cauta si momentele RASPUNSURILOR mele. Da, eu nu las nimic neplatit si RASPUND de fiecare data. Diferenta e ca nu stiu ei sa atace cum stiu eu sa raspund. Mai nasol de daca ma apuc eu sa atac, ca nici iarba nu mai creste-n jur. Da’ momentan sunt intr-o dispozitie pasnica :)

  Răspunde
 4. joi, 31 iulie 2008, 15:18

  si cui prodest? ratingului, mandriei personale, etc… invectivele inmuiate in adevar sau minciuna tot invective raman… si nu lasa decat gusturi amare

  Răspunde
 5. joi, 31 iulie 2008, 19:02

  Ai dreptate in ceea ce zici. Si eu am criticat persoane din ambele tabere atunci cand am crezut de cuviinta, dar sincer acum, daca te-ai numi Cristoiu si te-ar lua baiatu’ ala la misto, cum ai reactiona?

  Răspunde
 6. joi, 31 iulie 2008, 19:19

  sincer acum, daca mai si incadram reactiile injurioase la capitolul ok pai ar trebui sa am grija sa nu iau vreun cristoiu la misto…si cred ca un jurnalist are vocabularul necesar sa raspunda unui misto fara sa faca apel la invective.

  Răspunde
 7. vineri, 1 august 2008, 00:52

  Uni la alti?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *