Este altceva de văzut prin Paris?

Altceva în afară de clasicele şi irepetabilele obiective pe care le ştim cu toţi pe de rost. Fac apel pe această cale la cei care au văzut şi părţi mai puţin celebre din Paris, dar care le-au dat un fior aparte, să îmi împărtăşească şi mie secretul lor ca să mă pot bucura şi eu de ele în scurta mea trecere prin oraşul unde, aşa cum l-am auzit pe un ţăran maramureşean parvenit spunând, „este acolo o sondă mare în centru”…

0 comentarii la “Este altceva de văzut prin Paris?

 1. mihnea Răspunde

  la rue de chat qui peche, sau strada unde pescuieste matza, cea mai mica strada din europa, spre a nu fi confundata cu drumul sforii, parca, din brasov, care se apropie ca si lungime/latime si alte aspecte. e in cartierul latin. si sa nu ma injuri daca te duci special si o vezi si ramai dezamagit. e doar o stradutza/ulitza mica de tot.

  altfel, iote aici: http://www.tripadvisor.com/Travel-g187147-c4891/Paris:France:Offbeat.Things.To.Do.html

 2. zoso Răspunde

  bre, iti trebuie 2 saptamani sa le vezi pe alea mari.
  si bonus, vezi ca la turn e coada de zeci de ore…

 3. zoso Răspunde
 4. chinezu Răspunde

  zoso:
  stiu sefu
  in turn nu urc
  il vad de jos si la revedere
  oricum stau doar 3 zile
  asa ca…
  de aia intebam de alealalte mai nevazute si nebatute de piciorul turistic de rigoare

 5. zoso Răspunde

  baga si matale un les invalides, un luvru (cat se poate, monalisa, codul lui hamurabi, ceva pictori renascentisti) si montparnasse si sacre coeur (vezi ca langa sunt niste magazine de suveniruri, cu vanzatori chinezi) si iti ajunge pe 3 zile. daca mai ai si timp, baga si 2-3 castele.

 6. Alex Răspunde

  Nu se poate face nimic in 3 zile. Sunt obiective pe langa nici macar nu am trecut pentru ca am stat doar 3 zile. Dar e obligatoriu un picnic pe undeva. Si o sticla de vin. Recomand Cotes du Rhone. Un vin excelent care costa sub 10 euro. Roaga-l pe vanzator sa iti explice diferenta dintre cateva tipuri si sa-l intrebi pe care il recomanda. Parisul ieftin are mai multa magie decat cel cu parfumuri scumpe.

 7. chinezu Răspunde

  zoso:
  offfffffffffffffffffff
  m-ai prins
  :D :D :D :D

 8. zoso Răspunde

  hai bre, lasa ca stim, il avem pe şuţu exemplu, plecat in concediu odata cu nunta lui andronic :)

 9. Bogdan Besu Răspunde

  La turn ajungi la casa de bilete in 1 h – 1h jumate si merita.
  Poti sa mergi la o piata de vechituri undeva in nordul orasului putin mai la vest de Saint-Denis – e foarte mare si poti sa gasesti lucruri faine daca esti amator de asa ceva.
  Iti ajung 3 zile si poti sa vizitezi si cateva muzee. Iti recomand si La Defense. Cel mai apropiat loc de Romania unde poti sa te simti ca in Manhattan. Pentru relaxare daca e vreme buna – Campul lui Marte de langa turn – loc de zacut linistit pe iarba.
  Enjoy:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: