Unii e mai imbecili decât alţii…

Examenul fizic şi teoretic pentru promovarea în Lotul C de arbitri de fotbal s-a încheiat mai devreme pentru focşăneanul Claudiu Braşoveanu. Acesta a participat în week-end la examenul care a avut loc la Mediaş, dar a fost descalificat la testul fizic, după ce, în proba de 50 metri, a alergat un localnic în locul arbitrului focşănean. Din cîte se pare, „atletul“ a reuşit să scoată rezultate foarte bune în probele fizice, lucru care a atras atenţia membrilor Comisiei Centrale de Arbitri, prezenţi pe Stadionul „Gaz Metan“ din Mediaş. Chestionat asupra identităţii sale, cel care a alergat în locul lui Claudiu Braşoveanu a încurcat datele personale şi a recunoscut că a vrut să-l ajute pe arbitrul focşănean.

www.prosport.ro

0 comentarii la “Unii e mai imbecili decât alţii…

  1. Daniel Răspunde

    vezi, daca nu a ascultat la Mitrea sau Vanghelie ca eu tot ii incurc sa fure cu cap adica sa nu alerge prea tare ca sa nu bata la ochi… oricum, nu inteleg ce vroia sa faca arbitrul ala la meciuri daca nu are conditie fizica ca doar asta nu e proba asa de flori de mar… statea la mijloc cu vreun binoclu sau pur si simplu fluiera asa din auzite?!

  2. razvanserbu Răspunde

    He, he, unii fura la arbitru, altii fura din buzunare, altii la examen, altii fura sinele de tren, sau de ce nu case, terenuri, locuri in Parlament si chiar un râu asa ca de ce te mai mira un arbitru care fura si el din cascaval.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: