Mari afacerişti sau doar nesimţiţi ăştia de la UPC?

Scandalul cu ne/difuzarea meciurilor din Liga 1 pe toate ecranele româneşti din cauză de unii funizori de cablu este deja cunoscut.

Ia de aici ce zice UPC pentru www.ziare.com: „Introducem un program in grila doar in momentul in care este solicitat de un numar mai mare de clienti”.

Să mori tu, măăăăăăăăăăăăăăă UPC? Deci meciurile din Liga 1, care, după cât mă duce pe mine neuronul, sunt în topul generatoarelor de rating, sunt doar un „program” precum Duna TV sau Igloyskokuzz TV?

Deci declar aici susţinut că dacă nu văd pe UPCul meu digital meciurile de Liga 1 renunţ la contract. Nu că aş fi un nesperat fan al lăbărelilor din Liga lui Mitică. Dar nici să mă ia de prostul familiei ăstia de la UPC…

0 comentarii la “Mari afacerişti sau doar nesimţiţi ăştia de la UPC?

 1. Andrei Monciu Răspunde

  ti-a trebuit tie cablu de la UPC, mai bine te uiti online mai, esti mai castigat

 2. Mircea Răspunde

  In loc sa spuna ca trebuie sa platiti …. x suma pt a vedea nu stiu ce post vin cu tampenii penale . Si nu sunt singurii .

 3. andrei crivat Răspunde

  io zic ca doar nesimtiti. era de bun simt sa plateasca la A1/RDS cat cereau aia si dupa aia sa faca un pachet pay per view pentru doritori
  din neferice pentru mine, in orasul meu nu exista RDS, doar UPC. eu n-am ce le face. dar daca stateam in bucuresti, in mod clar ma mutam la RDS. nu pentru meciuri, ci din cauza lipsei de deschidere a UPC

 4. razvanserbu Răspunde

  Eu am renuntat la UPc si am trecut la Dolce. M-am enervat cand mi-au scos cele 4 Discovery fara sa ma intrebe si le-au trecut pe toate pe digital. In doua zile am renuntat la contract si cu aceeasi bani am si HBO-ul cu tot pachetul de la Dolce. Au fost magari.

 5. alevi Răspunde

  Da si eu am ramas masca de ce zu zis baietii de la UPC cu privire noul canal de sport ..pacat de clientii lor !!
  Pe de alta parte e foarte posibil ca si A1/ RCS sa nu se prea fi omorat prea mult sa le dea dreptul de a transmite..stiut fiind concurenta RCS / UPC sii mai ales ca aia 100 mil dati pe drepturi trebuie si recuperati ..si cel mai bine se face prin abonati noi care automat au parte de toate serviciile RCS RDS !!!
  Dar daca aveti posibilitatea sa alegeti intre ei si alti operatori nu ezitati sa-i schimbati si asta nu neaparat pt Liga 1 .
  Eu am auzit numai lucruri proaste despre UPC !!!!!!!!!!!!
  Sunt la RCS-RDS. sunt foarte .multumit de tot ce imi ofera : cablu peste 70 programe, telefonie fixa, mobila, internet !!! Caliitate si pret ffff bun..adica ieftin !!

 6. www.mihaipopescu.com Răspunde

  Salveaza-l pe Mihai! are 24 ani, e din Timisoara si trebuie sa stranga 40 000 de euro pt o operatie pe creier, in Germania pt a extirpa o tumora craniana. Intra pe mihaipopescu.com pt mai multe detalii si poate pt a face si o donatie care ii poate salva viata : mihaipopescu.com

 7. Alex Răspunde

  Sunt convins ca se va negocia ceva in pauza din iarna cand vor face bilantul primei parti de campionat. Strategia pe care se bazeaza e gresita si vor avea o surpriza neplacuta. Spun asta pentru ca RCS & RDS nu se extind foarte usor. Eu am vrut sa ma abonez la ei si nu am reusit pentru ca eram singurul de pe scara. Nu discuta cand e vorba de cateva persoane si ma indoiesc ca vor fi miscari sociale in bloc si sedinte de comitet pentru cateva meciuri care mai merita. Blocul vecin e legat la RCS. Mai bine luam 2 beri si mergem la ei.

 8. iulian n. Răspunde

  Tu crezi că ăştia au nevoie de abonaţi aroganţi şi chinezi? Caută orice motiv să scape de tine! Şi, la banii tăi, ţi-ai putea trage fo 3 feluri de cable, nu să stai la puţa lui unu şi să te plângi pe ternet…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: