Cum să fentăm taxa de poluare…

Prietenia româno-bulgară ne poate scăpa de taxa de poluare. Avocaţii români au găsit soluţia pentru cei nemulţumiţi de taxa auto şi le propun să-şi înmatriculeze maşinile cumpărate în leasing în Bulgaria, legal şi la vedere.

Firmele de leasing bulgăreşti nu plătesc taxe de primă înmatriculare, iar dobânzile sunt mai mici pe malul drept al Dunării.

Cea mai nouă soluţie anti-taxă presupune un drum peste Dunăre, dar promisiunea este tentantă. Ocolirea taxei de poluare care poate ajunge în România chiar şi la peste 4.000 de euro pentru o maşină nouă.

Teoretic, procedura ar fi simplă. Maşina este înmatriculată şi asigurată de firma din Bulgaria, iar clientul poate fi român. Soluţia ar lovi şi în afacerile înfloritoare ale firmelor de leasing româneşti. Aşa ca acestea anunţă că închid graniţele pentru clienţi, cu toate că Uniunea Europeană garantează o piaţă liberă.

(Prin Monitoring Media: ProTV, Ora: 19:00)

3 comentarii la “Cum să fentăm taxa de poluare…

 1. Darius Răspunde

  Dar în Ungaria? Nu e valabilă aceeaşi procedură?

 2. sadwank Răspunde

  A trecut un an de cind nu mai platesc nici un fel de taxe si impozite.
  Nu mai vreau ca banii mei sa-i dea Mazare la Constanta, babelor votante PSD. Sau sa faca Orban 13 km de autostrada, cum a facut in 2007. Nici sa-i dea Tariceanu pensionarilor. Daca unele categorii sociale au probleme, au trei solutii:
  1/ sa moara; 2/ sa munceasca; 3/ sa voteze altfel.
  Stiu ca asta e nazism dar m-am saturat sa fiu vaca de muls a lu’ Tariceanu si ai lui. Nu vreau asigurari de sanatate, nici pensie, nici sa fac imprumut la banca. Vreau sa emigrez si sa uit de statul asta care incearca sa ma sodomizeze pe unde ma prinde.

  Este un guvern de hoti si incompetenti. PSD-istii erau doar hoti, iar taranistii doar incompetenti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: