28.04.2017

Acuma chiar niciodată nu are Băsescu dreptate, băi Stane???

Sau, mă rog, aici.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Nu găseşti destulă revoltă în tine pentru aşa ceva…

America, la urma urmei, e tot un fel de Românie. Dar una impardonabilă…

Niciun comentariu încă

 1. anca
  joi, 3 iulie 2008, 15:12

  iuhu! asta-i mai „penal” decit Vadim!!!!:):)

  Răspunde
 2. urmuz
  joi, 3 iulie 2008, 16:55

  Deci, dupa cum spuneam si in alt comment… caz patologic. Clar! Boala dublata de o doza de idiotenie congenitala. Sau poa’ sa fie o doza de votca Krekpkaya? S-a facut votca din asta la doza? Nu-i nimic, e bun si pet-ul de 2 litri. Asta asa, de incalzire inainte de emisiune.

  Răspunde
 3. fanel
  vineri, 4 iulie 2008, 01:21

  ba domniile voastre asculta ce zice omu asta pe langa modul in care o zice. Nea basescu s-a dus acolo s-a facut de tot handelu si de toata haznauau din lume…am fost calcati in picioare ca ultimele zdrente.

  Chinezule ai dat cu oistea in gard cam cum s-a innecat tiganu la mal, ti-ai gasit sa te iei de omu asta tocmai cand avea mai mare dreptate.

  urmuz si anca daca n-aveti ce ziceti taceti dracu din gura.

  Răspunde
 4. urmuz
  vineri, 4 iulie 2008, 17:25

  Auzi, mai Fanel-gogonel, nu am chef sa ma cert cu tine pe blogul chinezului. Ai auzit de vorba aia care spune ca „tonul face muzica”? Cam despre asta era vorba la propozitie. Pe de alta parte, Basecsu ( :D ) s-a facut de kk din cauza francofoniei noastre: pai, oameni buni, ce fel de tara francofona e Romania? Poate FRANCOFILA. Dar nu francofona. Ca doar nu se foloseste in Romania limba franceza ca in Canada, Maroc, Algeria si alte tari, foste colonii franceze, unde si acum limba lui Voltaire este limba oficiala. Deci observatiile vis-a-vis de neutilizarea limbii franceze de catre oficialii nostri in conferinte de presa mi se pare oarecum… OK. Mai bine dati-le la turloaie alora de au transformat Romania in tara vorbitoare OFICIAL de limba franceza. Hai c-am zis-o…

  Răspunde
 5. fanel
  sâmbătă, 5 iulie 2008, 00:43

  Dl Urmuz eu am vb frumos si nu m-am dat la glumite de bodega din colt de cartier muncitoresc…asa ca las-o mai moale cu gogonel.

  A fost un timp cand Romania a vorbit frantuzeste, nu oficial. In urma acestor treburi si a unor relatii bune pe care le-am avut de schimburi culturale si alte alea am ramas recunoscuta in lume ca francofona.

  Problema mea nu e de francofonie sau englezofilie, problema mea e ca am un presedinte care nu vorbeste cel putin o limba straina cursiv.

  Răspunde
 6. urmuz
  marți, 8 iulie 2008, 12:58

  Domn’ fanel, nu vreau sa polemizez aici si acum despre diferenta dintre FRANCOFON si FRANCOFIL. Faptul ca se vorbea franceza in Romania (furculision, lingurision fripturision etc) nu face din Romania o fosta colonie franceza. Deci francofona. Cu alte cuvinte, persoanele cu functie in stat, nu sunt obligate sa cunoasca limba franceza. Daca o vorbesc, totusi, e un semn bun si un lucru onorabil. Pe de alta parte, protocolul diplomatic cere sa vorbesti limba tarii tale, atunci cand faci declaratii oficiale. Ca, in particular, mai vorbesti si un pic de patagoneza cu un R graseiat… e altceva. Cel putin asa stiu eu… Cat despre ziaristul cu pricina, de care vorbea Stan-si-Bran-cu-buba-la-mandibibi, cred ca asta sufera de sindromul BURICUL PAMANTULUI. Ca orice francez care se respecta si care crede ca in Babel, la inceput, se vorbea franceza. Si de aia trebuie sa o avem toti (franceza) in subconstientul oniric. Adica sa fim in stare sa o vorbim si in vis. Si, ca sa inchei, revin la ideea de mai sus: ar trebui luati un pic la suturi cei care au facut din Romania tara francofona; asta pentru prostia de care dau dovada cat si pentru faptul ca au inclus Romania in lista unor colonii. Parerea mea… Le fait que je parle francais est une autre chose…

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *