Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Da' Băsescu ce are, tu Andreea?

O ştiţi pe Andreea Pora. Cea portocalie în cerul gurii şi băsesciană întru eternitate. Alegerea ei, treaba ei. În privat poate să se uite cât vrea în oglindă să îşi spună singură că cât e de minunat Băsescu şi, prin adiacenţă subterfugă, şi ea. Dar când iese public să ne ameţească cu aburi portocalioţi atunci ne arată că opinia personală a unui jurnalist nu e, la urma urmei, cu nimic mai mult decât opinia personală a manelistului buhăit care, pleznindu-se peste burta acerbă cu grijă să nu îşi zgârie lănţocul de aur ce-i atârnă prudent la gât, îşi dă cu părerea despre tot şi toate.

Zice Andreea ieri la emisiunea „6, vine presa” de pe B1 TV, despre consultările de la Cotroceni: „Este un miraj pentru că partidele nu s-au dus acolo să găsească soluţii. Asta e în primul rând treaba Guvernului. S-au dus acolo ca să mai facă un exerciţiu de imagine, aţi văzut că de fapt în ultimele zile am asistat la o întrecere socialistă, ca pe vremuri în a avansa tot felul de măsuri, de propuneri care de care mai trase de păr şi mai nesustenabile. Toate partidele fără nici un fel de abatere de la regulă.”

Bravo, tu Andreea, cum le zici, bravo! Ai perfectamente dreptate. Acuma, singura fisură în argumentaţia ta implecabilă e una mică, mai mititică decât apetitul lui Băsescu pentru apă minerală. Şi anume că nu partidele au convocat acest joc de imagine, cum îl indexezi tu, ci prietenul tău jucător, iar în ceea ce priveşte concursul spasmotic de arătat muşchiul întru propăşirea neamului oricând, la orice oră şi după oricât lichid energizant ar fi consumat, este câştigat fără drept de apel de acelaşi prieten al tău, cu sediul vis-a-vis de Golden Blitz…

Distribuie pe:

3 comentarii la “Da' Băsescu ce are, tu Andreea?

 1. simona ionescu Răspunde

  Logica perfecta. E jenant cum unii vor mereu sa ne arate alta jumatate a paharului, cand lucrurile sunt limpezi ca apa – inodora, incolora si insipida. Am zis apa, nu Andreea, Chinezule!

 2. anca Răspunde

  ce sa mai zici,asta de atita portocaliu,sa nu dea in …galbinare!!!
  halal ziarist!!!! de ce nu-i gaseste tatucul,un loc la cotroceni,alaturi de avramescu?

 3. marius Răspunde

  andree pora duhora e inodora, incolora, insipida si imbecila. o rusine pentru presa din romania. o frustrata de doi bani cu fata de spate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.