24.04.2017

Da' Băsescu ce are, tu Andreea?

O ştiţi pe Andreea Pora. Cea portocalie în cerul gurii şi băsesciană întru eternitate. Alegerea ei, treaba ei. În privat poate să se uite cât vrea în oglindă să îşi spună singură că cât e de minunat Băsescu şi, prin adiacenţă subterfugă, şi ea. Dar când iese public să ne ameţească cu aburi portocalioţi atunci ne arată că opinia personală a unui jurnalist nu e, la urma urmei, cu nimic mai mult decât opinia personală a manelistului buhăit care, pleznindu-se peste burta acerbă cu grijă să nu îşi zgârie lănţocul de aur ce-i atârnă prudent la gât, îşi dă cu părerea despre tot şi toate.

Zice Andreea ieri la emisiunea „6, vine presa” de pe B1 TV, despre consultările de la Cotroceni: „Este un miraj pentru că partidele nu s-au dus acolo să găsească soluţii. Asta e în primul rând treaba Guvernului. S-au dus acolo ca să mai facă un exerciţiu de imagine, aţi văzut că de fapt în ultimele zile am asistat la o întrecere socialistă, ca pe vremuri în a avansa tot felul de măsuri, de propuneri care de care mai trase de păr şi mai nesustenabile. Toate partidele fără nici un fel de abatere de la regulă.”

Bravo, tu Andreea, cum le zici, bravo! Ai perfectamente dreptate. Acuma, singura fisură în argumentaţia ta implecabilă e una mică, mai mititică decât apetitul lui Băsescu pentru apă minerală. Şi anume că nu partidele au convocat acest joc de imagine, cum îl indexezi tu, ci prietenul tău jucător, iar în ceea ce priveşte concursul spasmotic de arătat muşchiul întru propăşirea neamului oricând, la orice oră şi după oricât lichid energizant ar fi consumat, este câştigat fără drept de apel de acelaşi prieten al tău, cu sediul vis-a-vis de Golden Blitz…

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Piedone dă afară în fiecare zi pe Antene

Nu găseşti destulă revoltă în tine pentru aşa ceva…

3 comentarii

 1. miercuri, 2 iulie 2008, 11:10

  Logica perfecta. E jenant cum unii vor mereu sa ne arate alta jumatate a paharului, cand lucrurile sunt limpezi ca apa – inodora, incolora si insipida. Am zis apa, nu Andreea, Chinezule!

  Răspunde
 2. anca
  miercuri, 2 iulie 2008, 13:16

  ce sa mai zici,asta de atita portocaliu,sa nu dea in …galbinare!!!
  halal ziarist!!!! de ce nu-i gaseste tatucul,un loc la cotroceni,alaturi de avramescu?

  Răspunde
 3. marius
  vineri, 23 iulie 2010, 11:58

  andree pora duhora e inodora, incolora, insipida si imbecila. o rusine pentru presa din romania. o frustrata de doi bani cu fata de spate

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *