21.07.2017

TVR 1 şi senzaţionala transmisiune HDHDHDHDHDHD

De excepţie filmul de mai jos. Un HD de maximă calitate din partea TVR 1. Pe banii noştri, of course. Dar de ce, aşa cum ne-au explicat doct comentatorii de la TVR a căzut transmisia din cauză de mega-furtună prin Elveţie, un prietenar din Germania pe care îl întrebam pe mess cât e scorul îmi povestea meciul pentru că la el, în Dortmund, se vedea fără probleme?

Şi de ce, dacă tot a revenit emisia, au trecut minute bune fără să avem comentariu (nu că ne era dor…)? Era greu să aibă TVR un comentator de rezervă în studioul din Bucureşti care să preia comentariul? Sau erau plecţi toţi prin Elveţia şi Austria să huzurească pe banii noştri?

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Televiziunea afectează grav spiritualitatea românească. La cap…

Ştire negativă: senatorii s-au tâmpit. Ştire pozitivă: în toamnă îi schimbăm…

Niciun comentariu încă

 1. marius
  joi, 26 iunie 2008, 10:10

  Din cate am inteles problema cu transmisiunea a fost in toata Europa. Celalalta faza cu comentariul e greseala lor; probabil se uiatu tooti la meci acasa.

  Răspunde
 2. fcmuresan
  joi, 26 iunie 2008, 10:20

  Chinezule doar tvristii nostri au dormit in papuci. La televiziunea maghiara au fost vreo trei in studio care comentau de zor cele petrecute in prima repriza iar apoi l au bagat telefonic pe comentatorul de la Basel pina a revenit imaginea. In afara de Radu Naum restul realizatorilor de talk show de la TVR sint niste amatori .Mult spus si amatori. Ce sa astepti de la ei?

  Răspunde
 3. joi, 26 iunie 2008, 10:39

  mie mi-au placut partile fara comentatori, trebuia sa fie asa tot meciu :))

  Răspunde
 4. monciu
  joi, 26 iunie 2008, 13:20

  deci asa sec a fost…mai ales ca parca am pierdut si 1 gol din cauza lor, profesionalismul lor m-a dat pe spate, nororc ca merge HD, kiss my „ash” TVR

  Răspunde
 5. joi, 26 iunie 2008, 15:10

  Nu mi-a lipsit deloc comentariul cata vreme a lipsit.Comentam eu mai bine din fotoliu.
  Nu cred ca e vina TVR pentru povestea asta cu lipsa transmisiunii.

  Răspunde
 6. mynsc
  joi, 26 iunie 2008, 16:49

  Lipsa lor de reactie a fost penibila. Urmaream si pe net meciul … ESPN si BBC de exemplu au reactionat instant, au dat legatura in studio unde au explicat problema si au comentat cele petrecute pana in acel moment. Plus ca odata revenita imaginea nu ne-au lasat inca 5 minute fara comentariu.

  Ca sa nu mai zic de nivelul incredibil de scazut a observatiilor facute de cei de la TVR. Daca intelegeti engleza fara probleme va recomand din tot sufletul sa urmariti ESPNul. Pe langa Andy Gray si Tommy Smith, comentatorii TVR sunt glume proaste.

  Răspunde
 7. vineri, 27 iunie 2008, 15:57

  Francezii si belgienii au avut si ei transmisia intrerupta si s-au chinuit sa umple pauza fortata cu spoturi, reluari de goluri si comentarii improvizate. Ceea ce nu m-a incalzit deloc, pentru ca mi se pare absolut penibil ca la nivelul asta de competitie sa se intample accidente din astea. Era semifinala Campionatului European, nu un meci oarecare din divizia B…
  Cat despre TVR, e nesimtire curata sa mai si toci nervii oamenilor cu o imagine si un fundal sonor stupide…

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *