21.07.2017

Top 10 gafe Băsescu

Normal că cei de la Antena 3 au făcut topul ăsta. Că doar nu era, Doamne iartă-mă, să facă Realitatea aşa ceva…


Via Monitoring Media.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Alegerile locale au însemnat sfârşitul puterii presei din România

Evenimentul Zilei e mega-porc, Cotidianul penibil, banal şi stupid

Niciun comentariu încă

 1. miercuri, 25 iunie 2008, 11:41

  Ce nu a invatat Basescu este cum sa fie presedinte. Sa nu uitam ca exact acest comportament l-a propulsat in postul in care este. Sa nu uitam ca el nu face decat sa gandeasca lucrurile la care ne gandim toti. Ca daca ne-ar inregistra „presa” in masina in drum spre serviciu, tot jurnalul ar fi un mare „biiiiiiip”.

  Din pacate nu a invatat ca astfel de lucruri trebuie tinute in privat, nu in public. Aici as condamna mai degraba Antena care a difuzat o inregistrare facuta fara acordul sau stiinta unei persoane in spatiu privat, fie ea si Presedintele unei tari. E o intreaga discutie aici… :)

  Din colectia de mai sus, Presedintele tarii mi se pare extrem de deplasat in discutia cu Dragotescu. Oricare ar fi rivalitatile, simpatiile etc …. nu se face asta. Restul cred ca pot fi puse pe seama marinarului din Presedinte, o atitudine pe care, din pacate, nu a stapanit-o.

  Răspunde
 2. anca
  miercuri, 25 iunie 2008, 13:01

  hmm,cind o sa vedem un top de asta la realitatea ? cind se schimba tatucul:)
  mai,da il toaca astia,seara de seara,toc,toc,toc!

  Răspunde
 3. Mihai
  miercuri, 25 iunie 2008, 15:06

  La asa o natiune, asa un.. comandant..

  Romania se poate asemana un pic cu arca lui Noe, unde in rolul lui Noe il avem acum pe marinarul sef Basescu, in locul lui Dumenezeu ne-au amagit unii ca ar putea fi UE, iar inauntru suntem noi, maimute si alte dobitoace fara minte, care suntem dusi dupa potopul comunist dracu’ stie unde..

  Oricum ar fi, e un top frumos si educativ.. :D

  Răspunde
 4. urmuz
  joi, 26 iunie 2008, 01:17

  Mai, oameni buni, ati uitatara cine este patronul trustului antena? Nu mai conteaza chiar deloc obiectivitatea? Nu sunt un fan a lui Basescu, credeti-ma pe cuvant, dar HANTENELE astea. 3-4-5, cate dreac or mai fi, imi aduc aminte de radio romania de la finalul anilor ’70, cand spunea ca laptele si ouale sunt alimente cancerigene… :D Eu inteleg ca romanul s-a nascut mistocar, sunt si eu unul, dar cred ca ar fi bine sa deschidem putin ochii. Si, ca sa inchei, va scot in fata o parafraza inventata de grupul SATIRYCON, din Baia Mare, al Universitatii de Nord, din anii ’80: nu tot ce zboara se mananca, dar tot ce se mananca… zboara. Eu, sincer, m-am cam saturat de toti exaltatii si teribilistii antenari, care, la comanda sau ca urmare a obsesiei capatate de pe urma indeplinirii prea multor ordine, monteaza si interpreteaza la modul 100% amatoricesc tot ce le pica sub paharul de votca-lemon, din care scot paiul si il crapa in 4 shpatru, de nu mai stiu de unde au pornit si unde ar fi trebuit sa ajunga.. HA! Presa, care vasazica… Obiectiva, ai?:D

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *