Televiziunea afectează grav spiritualitatea românească. La cap…

Presa de la noi şi din tot spaţiul extraterestru are căcălău de defecte şi de gherţoisme integrate. Dar este incredibil de necesară, aşa tâmpită cum e. Nu insistăm de ce că am cădea în derizoriu. Dar, şi dacă am face-o, căderea noastră în derizoriu ar fi doar ca o petală căzută pe un răhăţel de furnică faţă de prăbuşirea intensă în ridicol pe care o execută cu o graţie de bizon beat într-o ceainărie de vegetarieni unii parlamentari.

Deci zice aşa: Programele de ştiri ale posturilor de televiziune şi radio conţin, în pondere egală, ştiri cu teme pozitive şi, respectiv negative. Aşa vor să modifice intracarpatinul Funar şi subcarpatinul Ghişe Legea audiovizualului 504 din 2002. Şi chiar au făcut-o. A adăsta aspra stupizeniei unei asemenea reglementări ar însemna să vă jignesc înfiorător şi să mă persiflez până la autojenă pe mine însumi. Aşa că nu mai zic nimic. Îl las pe Ghişe să ne onoreze cu o mirobolozantă argumentare despre cât de proşti suntem noi şi cât de dăştept este el…

„Problema este cât de mult foloseşte spiritualităţii unui popor ca o astfel de ştire negativă în percepţia mea, pozitivă după părerea dumneavoastră, să fie prezentată săptămâni la rând. Cui foloseşte şi cu ce scop?”…

Interviul complet cu Ghişe pe Monitoring Media.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=a–x8ldAaFE&hl=en]

Sau vorba lu’ Tiribonflax: cum o să fie Ştirile de la ora 5? 5 ştiri cu violuri şi omoruri şi 5 ştiri cu operaţii reuşite care au salvat vieţi?

0 comentarii la “Televiziunea afectează grav spiritualitatea românească. La cap…

 1. hadean Răspunde

  poi daca picatii de la balcon te arunca in depresie, nu te uita, wtf!

 2. moshu49 Răspunde

  :) stai sã vezi cã la revenirea din vacanţã vor extinde asta şi la bloggeri :D
  cã au mintea hodinitã şi vin alegerile mari
  atunci sã vã vãz pe unde mai scoateţi cãmeşa :P

 3. Ioana Ilie Răspunde

  Catre Parchete

  (toate, y compris DNA- sunt expert parlamentar si, in aceasta calitate, sigur prezint interes)

  Declar ca posed in Bucuresti, strada Turbinei nr. 23 (Cartier Floreasca), sub partea din spate a casei, un spatiu bine fortificat, zidit, boltit, inalt de trei metri si mai bine, in suprafata de cca. 30 m.p., impartit in doua incaperi inegale.

  Usa de la intrarea in respectivul spatiu subteran si cea care delimiteaza incaperile sunt metalice.

  Precizez ca nu am mentionat spatiul cu pricina, ca atare, in declaratia mea de avere actualizata, conform legii, anul acesta si depusa (daca nu ma insel) in 12 iunie 2008.

  L-am omis si in declaratia precedenta.

  Rog sa fiu investigata sub aspectul savarsirii infractiunii corespunzatoare detinerii de pivnita cu usa/usi metalica/metalice si ziduri groase de peste jumatate de metru fara a declara ca, astfel, sunt posesoare de buncar (las la latitudinea dumneavoastra, stimari domni procurori, incadrarea legala).

  Rog insistent sa fiu admisa in cercul select al posesorilor de buncar din care face parte Adrian Nastase, de care sunt foarte atasata.

  Cu stima,

  Ioana Ilie

 4. moshcalifar Răspunde

  Cum intelept ne spun legile algebrei + cu – = – . Deci ar trebui doua stiri negative pentru un rezultat pozitiv.

 5. Bibliotecaru Răspunde

  Proiectul este vechi de câţiva ani, de pe vremea când Radu Coşarcă dorea să facă jurnalul de la ora 5 al Antenei 1 un jurnal de ştiri pozitive. A ţinut exact o săptămână. Nimeni şi nimic nu va putea face mass-media să-şi scadă ratingul în mod conştient.

 6. dorinlazar Răspunde

  Să nu discutăm ca virginele aici. Televiziunile exploatează izvoarele negative de ştiri, şi chiar le creează, dar nu încearcă niciodată să găseasca surse de ştiri pozitive. De ce? Nu e fezabil. Şi aşa televiziunea devine un film de groază continuu.
  Ehm, eu unul nu sunt fan al Parlamentului, dar asta mi se pare o idee excelentă.

 7. alexandru petria Răspunde

  O turmă de imbecili. Dacă prezinţi efectuarea unei clisme, este o temă pozitivă sau negativă?

 8. kmi Răspunde

  Oare imi da voie sa-l ating?

 9. dorinlazar Răspunde

  Ca orice lege, şi legea asta trebuie normată. Pînă atunci e doar spintecare inutilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: