23.05.2017

Viitorul presedinte al tarii va fi un tanar necunoscut inca, eventual un ambasador

Pentru că tot intrăm în weekend, de ce să nu intru şi io într-o atmosferă de mă laşi să te las. Mai jos un fragment din epocalul comunicat de presă al celor de la Romantica TV.

Carmen Muresan facea furori prin anii 80 alaturi de Trio Expres care, impreuna cu Stereo, erau singurele trupe feminine din muzica usoara romaneasca. Astazi, frumoasa bruneta este o prezicatoare de succes in Statele Unite. La Hollywood, Carmen are celebritatile la picipare! In cabinetul ei din New York si-au aflat viitorul staruri ca Angelina Jolie, Brad Pitt, Jennifer Lopez sau Hillary Clinton. Acum a venit randul romanilor pentru a se bucura de harul lui Carmen Harra- numele dupa care este cunoscuta in intreaga lume.

Vineri, 20 iunie, Carmen s-a aflat in studioul matinalului „Ca-n cana” de la Romantica. Catinca Roman si Carmen Stimeriu i-au mai avut alaturi pe Dinu Maxer si pe frumoasa lui logodnica, dar si pe Mbela Nzuzi. Pe tot parcursul emisiunii, Carmen a facut preziceri spectaculoase atat pentru invitatii din platou, cat si despre viitorul Romaniei. Astfel, celebra Carmen Harra a prezis ca viitorul presedinte al tarii va fi un tanar necunoscut inca, eventual un ambasador.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Oprescu vrea viceprimar liberal în Bucureşti

Sondaj de sondaj

Niciun comentariu încă

 1. vineri, 20 iunie 2008, 13:09

  Geoana adica? :))

  Răspunde
 2. vineri, 20 iunie 2008, 13:09

  îh. Azi horoscopul mi-a spus ca voi face o calatorie in scopul completarii veniturilor, iar eu stau infipt in scaul cu nasul in registre si din cand in cand cu ochii in monitor, cam asa vad eu ce spune doamna, dar nu inseamna ca nu se poate intampla.

  Răspunde
 3. vineri, 20 iunie 2008, 13:45

  Pentru sănătatea lui, sperăm că nu va candida. Nu de alta, dar dacă mai pierde o dată ceva alegeri, albeşte complet, îi creşte şi mai mult tensiunea, chipu-i devine şi mai brăzdat de riduri de rictus, iar urletu-i de stânga va suna şi mai disperat!

  Dar nu despre Geoană vorbea prezicătoarea…

  Răspunde
 4. anca
  vineri, 20 iunie 2008, 14:10

  da’ ma lesi cu vrajitoarea asta? ce sa-ti spun,mama omida din america! hihihi! bune glume mai postezi,mai chinezule!

  Răspunde
 5. vineri, 20 iunie 2008, 14:37

  Va fi un tanar turc, cu un ochi de sticla care vorbeste tot timpul cu un rictus pe fata si care are terenuri langa Becali plus vreo doua echipe de fotbal sub tutela sa. Mie asa mi-a zis madam.

  Răspunde
 6. radu
  vineri, 20 iunie 2008, 15:37

  Poate Toader Paleologu. Se potriveste profilului. Sau poate Duda? Ca si el e un fel de ambasador. :) Hm, dar nu e necunoscut.

  Răspunde
 7. moshcalifar
  vineri, 20 iunie 2008, 17:23

  „Viitor” – are, tanar e – nu se pune problema, ambasador – „eventual” de ce nu, cred ca-l cunosc, mi-e vecin. Ieri a nascut o tipa de la etajul 2.

  Răspunde
 8. luni, 23 iunie 2008, 22:05

  da’ nascut este? :)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *