La Sinteza Zilei ridicolul nu mai este de multă vreme o noutate

Sunt un om care râde mult şi din te miri ce pricini. Dar există momente în care mă întristez din cauza râsului altora. Cum s-a întâmplat ieri în emisiunea Sinteza Zilei. Când Valentin Stan, acest atacator constant al bunului simţ, a salivat văzând şi revăzând şi rerevăzând nefericita întâmplare cu Boc prăbuşindu-se într-o emisiune a lui Andrei Gheorghe.

Deja e mult prea mult ce se întâmplă la Sinteza Zilei. Mihai Gâdea, pentru care mai am încă o doză sănătoasă de consideraţie, devine din ce în ce mai mult un fel de majordom care deschide doar uşa emisiunii pentru un Valentin Stan care, în alte vremuri, ar fi făcut furori cu puşa semiautomată la gât şi rânjind satisfăcut în faţa unor liste cu executaţii pe motiv de neajustare a existenţei lor la principiile laptopiene…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=U7uImFo3u98&hl=en]

17 comentarii la “La Sinteza Zilei ridicolul nu mai este de multă vreme o noutate

 1. razvanserbu Răspunde

  si a sintetizat o intamplare veche de cativa ani?
  In ce scop… tovarasi?
  Cine sare cu banul?

 2. radu Răspunde

  Scopul e sa fie atacate punctele de sprijin procentuale ale PDL: Negoita, Boc, Basescu etc. Atacul numai la Basescu nu mai e suficient, de vreme ce Boc, Negoita si alti lideri din teritoriu cistiga procente astronomice pe picioarele lor, datorita prestatiei ca primari.
  Pe acest front s-a deschis o noua batalie. Trebuie erodat cit mai mult din procentele PDL, care inca mai poate fi nr.1 ca voturi. Acum, la locale, chiar daca nu avut scorul visat, a luat cu 250.000 de voturi mai mult decit psd.
  Asta e miscarea.

 3. kmi Răspunde

  @radu. Tot ce pot sa sper e ca stiu foarte bine ce fac si au pasii foarte bine si foarte exact stabiliti, eventual si un plan B.
  Mi-ar parea rau sa se intoarca impotriva lor…”subtilitatile/rafinamentele”

 4. Urmuz Răspunde

  Pana acum credeam ca acest Stan este doar un caz patologic scapat de sub control si naufragiat in lumea publica. Dar acum m-am convins ca este un idiot caruia nu ii lipsesc doar cei 7 ani de acasa (care, se pare, o fi fost oarece caverna din creierii muntilor, unde a supt de la tata ursu’, ca mama ursoaica era plecata la Canal, cu indiguirile) dar ii mai lipsesc si (ordinea este aleatoare): o bucatica de creier (cam 92.38%. restul il foloseste la supt lapticul din sticluta cu biberon), o bucatica intreaga din organul producator de hormoni masculini, o camasa de forta, vreo jpe kilograme de pilule pentru sedat si, poate nu in ultimul rand, un curs intensiv de dans si bune maniere (eeee, … dans, bune maniere!) . Oameni buni, faceti ceva cu fleoscodendronul asta, inainte sa se inscrie in Romania Mare si sa devina, pe cale de merite deosebite in activitate, al doilea tribun al neamului. Ca da faliment industria farmaceutica de sedative! Si semnale din partea lui, sunt berechet.
  P.S. Daca ar fi fost oarece sioux sau apache, cred ca l-ar fi chemat Cel Care Scuipa In Jur Cand Vorbeste Tampenii Si De Aia Nu Stam Langa El Cand Deschide Gura. Noroc cu ecranele TV…

 5. Urmuz Răspunde

  Urmuz: Mi-ai luat vorba de gura, dar oricum nu o puteam scrie asa frumos. Cum poate fi oare atat de imbecil Stan asta sa mizeze pe „ironie” (poate pe santier) cand un om are un accident? Pentru mine, Stan reprezinta nebunia libera, invesmantata doar in monitorul de la laptop, da’ cu sigla de la A3. Oribila imagine.

 6. HUNUL59 Răspunde

  >urmuz si ceilalti..
  Stan este spre deosebire de alti asa zisi comentatori extrem de documentat si sincer in ceea ce face! prefer sa-l ascult pe acest individ decat sa urmaresc „analize politice”facute de : Boda, Stanescu, Nistorescu, CTP si alti „corifei”! Poate doar Hurezeanu imi mai provoaca un sentiment de profesionalism…in rest …vid. TVR este jalnic cu panoplia de realizatori de emisiuni care evident nu se compara cu Stan…si ce daca a ironizat caderea lui Boc? Stan s-a autoironizat nu odata si mai mult decat atat are bunul simt sa recunoasca cand greseste! Intre un agramat gen: fitele de la Realitatea si Protv-tele blonde …prefer pe Stan…

 7. mangaloy Răspunde

  partial de acord cu hunul…stan are si partile domniiilor lui bune….da, pen ca ie evident ca posedeaza mai multe plusieure personalitati….

  lasand gluma la o parte, l-am vazut si in hipostasisuri decente, desi aici exagereaza complet.

 8. radu Răspunde

  Oricum, e un miracol ca Boc a scapat nevatamat. Cred ca e genul de om iubit de soarta.

 9. cris Răspunde

  de data aia chiar au exagerat… imi pare rau ca incep sa nu mai fiu interesat de ei, cum incep sa nu mai fiu interesat de badea (prea baga atitudine „macho shit”)…
  Cum au evluat audientele in ultimele saptamani?? Sau mai bine, cum merg acum, dupa episodul oprescu?

 10. cristina Răspunde

  Buna ziua !
  domnilor , ma bucur ca nu sunt singura persoana scarbita de aparitiile acestui Valentin Stan . Pan a si baietelul meu , care are aproape 4 ani , cand il vede , ma intreaba : iar e cu tampitul asta mai mami ? sincera sa fiu nu inteleg cum i se permite . atatea josnicii , atatea mizerii , un limbaj atat de scandalos … sper in revenirea lui Mihai Gadea . Mi-e jena mie de alaturarea numelui si persoanei Ion Cristoiu cu acest Valentin Stan . Nu stie decat sa eticheteze , sa se laude cu vastele conostinte aprofundate in diverse domenii . De ce nu face dumnealui ceva concret pt aceasta tara ? Ce alt aport aduce in afara de a manji , de a blama , de a arunca cu noroi atat in valori cat si in „non valori ” . Nu sunt un fan al figurilor politice de azi , ma tem ca nu voi avea cu cine sa votez , dar hai sa facem ceva constructiv domnilor ! este jenant in ce s-a transformat aceasta emisiune .

 11. mnd Răspunde

  La retrospectiva de pe A3 am vazut stirea cu marko bela -invatarea limbilor- ,ceea ce ma mira este faptul ca nimeni nu a replicat -romanii din Ardeal stiu ungureste ,in schimb ungurii nu vorbesc romaneste .Comentati dumneavoastra ,eu ma abtin .
  S-auzim numai de bine !

 12. tudor Răspunde

  As dori sa stiu cum se numeste cartea lui Patapievici in care isi exprima dispretul fata de romani printr-un vocabular dus la extrem.Multumesc.

 13. razvan Răspunde

  Domnule Gadea,

  Va rog sa-mi permiteti sa fac un comentariu asupra crizei mondiale si a ceea ce se va intampla in lume ca urmare a acestei situatii.Imi permit cu umilinta si frica de judecata lui Dumnezeu, sa fac aceasta analiza in baza interpretarii unor pasaje din Apocalipsa lui Ioan.Stiu ca ceea ce sciu nu are legatura cu prezentul articol.Daca vi se pare interesant, mi-ar placea sa comentati cele scrise de mine intr-una din emisiunile dvs.de mare succes.Va multumesc.

  APOCALIPSA

  1. Fiara pe care ai văzut-o era şi nu este şi va să se ridice din adânc şi să meargă spre pieire. Şi se vor mira cei ce locuiesc pe pământ ale căror nume nu sunt scrise de la întemeierea lumii în cartea vieţii, văzând pe fiară că era şi nu este, dar se va arăta – GRUPUL G7.

  ARGUMENTE :

  “Aici trebuie minte care are înţelepciune. Cele şapte capete sunt şapte munţi” – GRUPUL CELOR 7 TARI INDUSTRIALIZATE – “deasupra cărora şade femeia” – UNIUNEA EUROPEANA.

  2. Dar sunt şi şapte împăraţi: cinci au căzut, unul mai este, celălalt încă nu a venit, iar când va veni are de stat puţină vreme.

  CEI 7 IMPARATI SUNT CEI SAPTE PRIM MINISTRII AI CELOR 7 TARI INDUSTRIALIZATE : Germania, Canada, SUA, Franta, Marea Britanie, Italia si Japonia).

  3. Cinci tari au cazut din cauza crizei financiare din America si Europa: Germania, SUA, Franta, Marea Britanie si Italia.” Unul mai este”: Canada nu a fost afectata de criza financiara.”Celalalt inca nu a venit, iar când va veni are de stat puţină vreme ».Este vorba de Japonia care inca nu a ajutat financiar America si Europa, dar care va ajuta, insa va fi exclusa din planul globalizarii, va fi inlaturata, va sta putina vreme.

  Ministrii economiei si finantelor ai tarilor G7 au declarat ca “s-au angajat sa ia masuri decisive si sa se foloseasca de toate mijloacele disponibile” pentru a face fata crizei financiare si au anuntat un plan in cinci puncte pentru pentru a scoate economia mondiala din criza, anunta BBC. Ministrii economiei si finantelor si guvernatorii bancilor centrale din tarile G7 s-au reunit vineri, la Washington, in plina accelerare a crizei care face ravagii pe pietele financiare din intreaga lume.

  Dupa inchiderea burselor, Grupul celor 7 a declarat ca este nevoie de adoptarea unor “masuri urgente” pentru a stabiliza sistemul financiar din intreaga lume. Reprezentantii G7 au precizat ca analizeaza diverse mijloace pentru a preveni falimentul celor mai importante institutii financiare si au asigurat ca bancile pot atrage capital si din surse publice, si din surse private.

  La intalnirea din capitala americana au participat ministrii economiei si finantelor si guvernatorii bancilor centrale din tarile G7 (Germania, Canada, SUA, Franta, Marea Britanie, Italia si Japonia).

  Japonia va propune G7 crearea unui fond de urgenta de circa 200 miliarde de dolari (146 miliarde de euro) pentru a imprumuta tarile mici afectate de criza financiara mondiala, scrie vineri presa japoneza citata de AFP.
  SURSA: EXTRAS DIN HOTNEWS.RO

  4. Şi fiara care era şi nu mai este – este al optulea împărat şi este dintre cei şapte şi merge spre pieire.

  AL OPTULEA IMPARAT ESTE RUSIA CARE S-A ALATURAT GRUPULUI G7.

  “Intrunirea ministrilor de finante si a guvernatorilor bancilor centrale din grupul G7 plus Rusia a dus la crearea unui plan de actiune pentru stabilizarea pietelor financiare. Stategia prezentata publicului, structurata in cinci puncte majore, nu a oferit insa si detalii asupra modului de implementare ».
  SURSA : EXTRAS ARTICOL – ALEXANDRA POPA – http://WWW.CONSO.RO

  5. Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut sunt zece împăraţi, care încă n-au luat împărăţia, dar care vor lua stăpânire de împăraţi, un ceas, împreună cu fiara.

  Dupa umila mea parere, cei zece imparati sunt urmatoarele state : Germania, Canada, SUA, Franta, Marea Britanie, Italia, Japonia, Rusia, China si Vatican.

  6. Aceştia au un singur cuget şi puterea şi stăpânirea lor o dau fiarei – dau putere grupului G7 si Uniunii Europene.

  7. Ei vor porni război împotriva Mielului, dar Mielul îi va birui, pentru că este Domnul domnilor şi Împăratul împăraţilor şi vor birui şi cei împreună cu El – chemaţi şi aleşi şi credincioşi.

  Urmarile crizei financiare vor fi devastatoare.Oamenii vor declansa revolte ne mai intalnite impotriva guvernelor tarilor mentionate, datorita crizei financiare profunde din intreaga lume.Acesti oameni sunt cei care nu vor accepta sclavia si nu vor primi semnul fiarei(microcipul).Prabusirea sistemului financiar mondial va conduce la disparitia banilor si iminenta implantare a oamenilor cu microcipul de identificare(sclavie).Cei care nu vor accepta semnul sunt alesii mielului – Isus Cristos – si armatele tarilor implicate in acest dezastru planetar, in cele din urma vor porni razboi impotriva acestora, deci, implicit impotriva lui Isus Cristos – fiul lui Dumnezeu.Se va declansa, in cele din urma, cel de-al 3-lea razboi mondial care va fi si ultimul.Isus Cristos impreuna cu cei alesi vor invinge coalitia fiarei, indiferent de forta acesteia care este insignifianta fata de forta lui Dumnezeu.

  8. Şi mi-a zis: Apele pe care le-ai văzut şi deasupra cărora şade desfrânata, sunt popoare şi gloate şi neamuri şi limbi.

  Acest paragraf din Apocalipsa descrie ceea ce am mentionat mai sus: Multimea de oameni din intreaga Europa vor declansa revolta( mentionez ca in Europa se vor declansa mari revolte populare).

  9. Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut şi fiara vor urî pe desfrânată şi o vor face pustie şi goală şi carnea ei o vor mânca şi pe ea o vor arde în foc.

  Cele zece state – Germania, Canada, SUA, Franta, Marea Britanie, Italia, Japonia, Rusia, China si Vatican – nu vor mai ajuta financiar Europa, datorita revoltelor populare foarte puternice si in cele din urma, continentul european va fi distrus.Orasele mari din Europa vor arde si vor fi pustiite de furia multimii.

  10. Căci Dumnezeu a pus în inimile lor să facă voia Lui şi să se întâlnească într-un gând şi să dea fiarei împărăţia lor, până se vor împlini cuvintele lui Dumnezeu.

  Cei care conduc aceasta lume nu realizeaza nici acum in al 12 – lea ceas ca indeplinesc voia lui Dumnezeu si se indreapta spre pierzanie.

  11. Iar femeia pe care ai văzut-o este cetatea cea mare care are stăpânire peste împăraţii pământului.

  Femeia, asa cum am aratat mai sus reprezinta UNIUNEA EUROPEANA care stapaneste peste toti sefii de state si de guverne din intreaga lume.

  12. Şi a strigat cu glas puternic şi a zis: A căzut! A căzut Babilonul cel mare şi a ajuns locaş demonilor, închisoare tuturor duhurilor necurate, şi închisoare tuturor păsărilor spurcate şi urâte.

  13. Pentru că din vinul aprinderii desfrânării ei au băut toate neamurile şi împăraţii pământului s-au desfrânat cu ea şi neguţătorii lumii din mulţimea desfătărilor ei s-au îmbogăţit.

  INTR-ADEVAR, IN URMA REVOLTELOR POPULARE, UNIUNEA EUROPEANA SE VA PRABUSI DATORITA FAPTULUI CA TOTI BOGATII – BANCHERI, SEFI DE STATE, SEFI DE CORPORATII MULTINATIONALE, FRANCMASONI, SIONISTI – TOTI S-AU IMBOGATIT PE SEAMA POPOARELOR PE CARE LE-AU ASUPRIT SI LE-AU TINUT IN STADIUL DE SCLAVAGISM, DIN CELE MAI VECHI TIMPURI SI PANA IN PREZENT.

  14. Şi am auzit un alt glas din cer, zicând: Ieşiţi din ea, poporul meu, ca să nu vă faceţi părtaşi la păcatele ei şi să nu fiţi loviţi de pedepsele sortite ei;

  15. Fiindcă păcatele ei au ajuns până la cer şi Dumnezeu Şi-a adus aminte de nedreptăţile ei.

  DUMNEZEU II AVERTIZEAZA PE CEI CREDINCIOSI INTRU ISUS CRISTOS, FIUL LUI DUMNEZEU, PE CEI CARE NU VOR ACCEPTA SEMNUL FIAREI(MICROCIPUL), SA NU SE FACA PARTASI LA PACATELE SAVARSITE DE CEI CARE AU ACCEPTAT SEMNUL SI CARE AU PROFITAT IMPREUNA CU CEI BOGATI LA DESFRAU SI LACOMIE. SA NU SE ALATURE LA REVOLTELE CARE VOR AVEA LOC( CACI REVOLTELE VOR FI DECLANSATE DE CATRE CEI CARE AU ACCEPTAT ACEASTA SITUATIE, CARE AU AVUT DE PROFITAT DE PE URMA CELOR BOGATI PRIN FUNCTII, PRIVILEGII SI BOGATII SI PE CARE, IN CELE DIN URMA, LE-AU PIERDUT DATORITA CRIZEI FINANCIARE).DE NOI CEI SARACI CARE NU AM FOST PARTASI LA INFAPTUIREA ACESTUI DEZASTRU, DUMNEZEUL ARE GRIJA PRIN SIMPLUL FAPT CA, NU AM DEVENIT SCLAVII FIAREI SI NU AM ACCEPTAT SEMNUL EI(MICROCIPUL).DE ACEEA, VA SFATUIESC SA NU VA IMPLICATI IN REVOLTELE CARE VOR AVEA LOC CURAND IN INTREAGA EUROPA.

  16. Daţi-i înapoi, precum v-a dat şi ea şi, după faptele ei, cu măsură îndoită, îndoit măsuraţi-i; în paharul în care v-a turnat, turnaţi-i de două ori.

  DUMNEZEUL NE SFATUIESTE SA-I DAM EUROPEI CEEA CE NE-A DAT SI EA : SARACIE, HAOS, CRIME, DESFRANARE SI MULTE ALTE PACATE.SA-I DAM CHIAR INDOIT.ACEASTA INSEAMNA SA-I LASAM PE CEI BOGATI SA DEVINA SI EI DE DOUA ORI MAI SARACI DECAT NOI.SA-I LASAM PE TOTI ACEIA CARE AU SAVARSIT ACESTE FAPTE SA DEVINA DE DOUA ORI MAI DESFRANATI, CRIMINALI, IDOLATRII.SA NU PARTCIPAM ALATURI DE ACESTIA LA REVOLTELE CARE VOR AVEA LOC CHIAR DACA VOM AVEA MULT DE SUFERIT.SA NE INTARIM IN CREDINTA.DUMNEZEU VA AVEA GRIJA DE NOI SI NE VA OCROTI.VOM AVEA VIATA VESNICA ALATURI DE DUMNEZEU SI FIUL SAU ISUS CRISTOS.

  17. Pe cât s-a mărit pe sine şi a fost în desfătări, tot pe atâta daţi-i chin şi plângere. Fiindcă în inima ei zice: Şed ca împărăteasă şi văduvă nu sunt şi jale nu voi vedea nicidecum!

  EUROPA, IMPREUNA CU SEFII DE STATE, CU CEI BOGATI SI TOTI CEI CARE I-AU ACCEPTAT PE ACESTIA AU FOST AROGANTI, S-AU CREZUT DUMNEZEI INVINCIBILI, S-AU DEDAT LA DESFATARI SI LACOMIE DE BOGATII, NE-AU PRIGONIT PE NOI CEI SARACI SI CREDINCIOSI IN ISUS CRISTOS.DUMNEZEU NE SFATUIESTE SA-I LASAM SA SE DISTRUGA, SA SE CHINUIE LA FEL CUM NE-AU CHINUIT SI EI.SA-I LASAM SA-SI PLANGA PROPRIILE LOR FAPTE.BOGATII LUMII SI AI EUROPEI NU AU VAZUT SAU NU AU VRUT SA VADA BATJOCURA LA CARE NE-AU SUPUS.

  18. Pentru aceea într-o singură zi vor veni pedepsele peste ea: moarte şi tânguire şi foamete şi focul va arde-o de tot, căci puternic este Domnul Dumnezeu, Cel ce o judecă.

  PRIN VOIA LUI DUMNEZEU, TOTUL SE VA IMPLINI FOARTE RAPID.REVOLTELE POPULARE VOR FI INECATE IN SANGE DE CATRE ARMATELE FIAREI PENTRU APARAREA PRIVILEGIILOR CELOR BOGATI.EUROPA VA ARDE LA PROPRIU DE FURIA OARBA A CELOR NECREDINCIOSI IN ISUS.

  19. Iar împăraţii pământului, care s-au desfrânat cu ea şi s-au dezmierdat cu ea, se vor jeli şi se vor bate în piept pentru ea, când vor vedea fumul focului în care arde,

  Stând departe de frica chipurilor ei, şi zicând: Vai! Vai! Cetatea cea mare, Babilonul, cetatea cea tare, că într-un ceas a venit judecata ta!

  BOGATII STATELOR LUMII CARE S-AU IMBOGATIT DE PE URMA RESURSELOR EUROPEI VOR REGRETA ENORM DISTRUGERILE PE CARE EI INSISI LE-AU DECLANSAT.

  20. Şi neguţătorii lumii plâng şi se tânguiesc asupra ei, căci nimeni nu mai cumpără marfa lor,

  Marfă de aur şi de argint, pietre preţioase şi mărgăritare, vison şi porfiră, mătase şi stofă stacojie, tot felul de lemn bine mirositor şi tot felul de lucruri de fildeş, de lemn de mare preţ şi marfă de aramă şi de fier şi de marmură,

  Şi scorţişoară şi balsam şi mirodenii şi mir şi tămâie şi vin şi untdelemn şi făină de grâu curat şi grâu şi vite şi oi şi cai şi căruţe şi trupuri şi suflete de oameni.

  Şi roadele cele dorite de sufletul tău s-au dus de la tine şi toate cele grase şi strălucite au pierit de la tine şi niciodată nu le vor mai găsi.

  Iar neguţătorii de aceste lucruri, care s-au îmbogăţit de pe urma ei, vor sta departe, de frica chinurilor ei, plângând şi tânguindu-se,

  Şi zicând: Vai! Vai! Cetatea cea mare, cea înveşmântată în vison şi în porfiră şi în stofă stacojie şi împodobită cu aur şi cu pietre scumpe şi cu mărgăritare! Că într-un ceas s-a pustiit atâta bogăţie!

  Şi toţi cârmacii şi toţi cei ce plutesc pe mare şi corăbierii şi toţi câţi lucrează pe mare stăteau departe,

  Şi strigau, uitându-se la fumul focului în care ardea, zicând: Care cetate era asemenea cu cetatea cea mare!

  Şi îşi puneau ţărână pe capetele lor şi strigau plângând şi tânguindu-se şi zicând: Vai! Vai! Cetatea cea mare, în care s-au îmbogăţit din comorile ei toţi cei ce ţin corăbii pe mare, că într-un ceas s-a pustiit!

  IN URMA ACESTOR REVOLTE POPULARE SI A RAZBOIULUI CARE SE VA DECLANSA, EUROPA VA FI PARJOLITA.TOTI CEI CARE S-AU IMBOGATIT DE PE URMA RESURSELOR EUROPEI, A BOGATIILOR EI, TOTI BANCHERII, COMERCIANTII, INDUSTRIASII CARE AU FACUT AVERI INCOMENSURABILE FARA SA REDISTRIBUIE ACEASTA BOGATIE IN MOD ECHITABIL TUTUROR OAMENILOR PE CARE I-AU TRANSFORMAT IN SCLAVI, SE VOR TANGUI DIN CAUZA PIERDERII ACESTOR BOGATII SI SE VOR TINE DEPARTE DE ACESTE EVENIMENTE.VOR ASISTA CU UIMIRE LA DISTRUGEREA SI PUSTIIREA EUROPEI.

  21. Veseleşte-te de ea, cerule şi voi sfinţilor, şi voi apostolilor, şi voi proorocilor, pentru că Dumnezeu a pronunţat judecata voastră asupra ei.

  TOTI OAMENII CREDINCIOSI IN ISUS CRISTOS, TOTI APOSTOLII, SFINTII SI PROROCII LUI DUMNEZEU VOR FI RAZBUNATI PRIN ACEASTA DREAPTA JUDECATA.

  22. Şi glasul celor ce cântă din chitară şi din gură şi din flaut şi din trâmbiţă nu se va mai auzi de acum în tine şi nici un meşteşugar de orice fel de meşteşug nu se va mai afla în tine şi huruit de mori nu se va mai auzi în tine niciodată!

  Şi niciodată lumina de lampă nu se va mai ivi în tine; şi glasul de mire şi mireasă nu se vor mai auzi în tine niciodată, pentru că neguţătorii tăi erau stăpânitorii lumii şi pentru că toate neamurile s-au rătăcit cu fermecătoria ta.

  Şi s-a găsit în ea sânge de prooroci şi de sfinţi şi sângele tuturor celor înjunghiaţi pe pământ.

  IN EUROPA, DATORITA REVOLTELOR POPULARE SI A RAZBOIULUI DEVASTATOR, TOUL VA FI DISTRUS SI PARJOLIT.NIMENI NU VA MAI PRODUCE SI VA VINDE, BOGATII LUMII VOR DISPAREA, NU VOR MAI EXISTA ASUPRITI SI ASUPRITORI.

  SA NE BUCURAM NOI CEI CREDINCIOSI IN ISUS CRISTOS, CACI DREAPTA VA FI JUDECATA LUI DUMNEZEU PENTRU CEI CARE AU LUAT IN DERADERE NUMELE DOMNULUI.

 14. tanase eronim Răspunde

  Domnule Mihai Gadea vad seara de seara la emisiunile dumneavastra discutandu-se despre cocuptie si corupti,la ramnicu valcea guverneaza coruptii din primarie de la agentia de protectia mediului,eu personal traiesc acest cosmar ,cu dovezi clare de coruptie ale functionarilor publici din primarie si ageentia de protectia mediului fara nici un fel de rusine sau frica se fac ilegalitati grave sub obladuirea primarului Mircia Gutau si ai altor functionari, fapte de competenta DNA la care am trimis email cu speranta case vor sesiza. Mam saturat asi vrea sa-i zdrobesc pe nemernici (de foarte sus si pana jos PD-L)

 15. Emil Paunescu Răspunde

  Ce-i drept, da, nu e normal sa razi atat de mult de o intamplare penibila. Se intampla si lucruri de genul asta si nu au o legatura directa cu felul de a fi al omului. Pentru ca se poate intampla oricui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: