Relațiile împlinite acasă și la birou pot părea niște utopii. Dar să știți că există această soluție. Unora o să vi se potrivească. Altora nu. Dar merită încercat.

Elena Udrea candidează în toamnă în Bucureşti. Dar habar nu are pentru cine…

O mai ţineţi minte pe Elena. Nu aveţi cum să o rataţi printre amintirile distractive ale politicii dâmboviţene din aceşti ultimi ani de vis. Acuma ea e politician adevărat. Foarte adevărat. Mai adevărat decât ar fi sperat vreodată poporul român. Şi face nişte analize atât de pertinente depăşite doar de impertinenţa sa organică de sorginte băsesciană.

Politician adevărat fiind, Elena va candida în toamnă la parlamentare în Bucureşti. Cum ar veni, îşi va pune numele său legendar la bătaie şi va ieşi în faţa bucureştenilor cu pieptul înainte şi cu gura larg deschisă a poveşti de dragoste civică. Deşi, aşa cum ne povesteşte atât de înălţător chiar ea, habar nu are cine o să o voteze în Bucureşti. Că, m-aţi înţeles, ea nu e nici Oprescu, nici Becali, nici Vanghelie. Ba eşti, făăăăă, numai că nu ai aflat-o încă…

„Acum revenind la alegerile din toamnă este pentru prima dată când eu personal voi candida şi am stat foarte serios să mă întreb zilele acestea cărui electorat mă adresez de fapt? Dacă la Bucureşti s-a votat Marian Vanghelie, s-a votat Piedone şi Oprescu, în modul cel mai serios de aproape o săptămână mă întreb care este mesajul meu şi cărui electorat mă adresez de fapt la Bucureşti? Pentru că voi candida la Bucureşti.”
Prin Monitoring Media. 6, vine presa, B1TV, 19 iunie 2008.

Distribuie pe:

0 comentarii la “Elena Udrea candidează în toamnă în Bucureşti. Dar habar nu are pentru cine…

 1. moshcalifar Răspunde

  Noi sa fim sanatosi, cine pariaza pe 1 leu ca va candida la Buzau ?

 2. moshu49 Răspunde

  la Bucureşti, zici? da’ la Caracãl ce are? ;)

 3. alexandru petria Răspunde

  Dar la Spermezeu?

 4. Lulutza Răspunde

  Pot sa-i dau o sugestie pe ce electorat sa se bazeze? Pe absolventii si studentii de la „private”, pe aia de si-au cumparat proiectele de licenta & examenele, pe pitzipoance si cocalari… Daca va sti sa le comunice exact ce vor ei sa auda, va cistiga fara probleme! Parerea mea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.