Înscrie-te la seminarul gratuit despre influenceri, din cadrul GoMag Virtual Summit.

Chiar ştiaţi că meciul România – Olanda se dispută azi???

Acuma sunt rău. Un suporter rău. Pentru că tot ce a făcut Hotnews a fost să informeze cititorii săi despre un eveniment de o oarecare importanţă pentru ţară, pornind de la premisa, extrem de vivace în corectitudinea sa, că or exista români cărora traseul tricolorilor la Euro 2008 este fix cât distanţa pe care o moluscă o parcurge din pridvor în şură. Acuma întrebarea mea de belitor de ochi la fotbal este: ăştia care nu ştiu că joacă România azi, o să se uite la meci după ce află de pe Hotnews că azi este meciul? Iar cei care ştiu că meciul e astăzi nu o să uite asta nici în ruptul capului dacă mai citesc încă o dată pe Hotnews?

Distribuie pe:

0 comentarii la “Chiar ştiaţi că meciul România – Olanda se dispută azi???

 1. Darius Răspunde

  Şi pe lângă că ne spun o banalitate, sunt şi prost informaţi. Calificarea noastră nu depinde de rezultatul meciului Italia – Franţa. Ah, că ne putem califica şi dacă pierdem? Asta e altceva, însă nu dacă Italia şi Franţa remizează, ci dacă remizează 0-0!

  Oricum predicţia mea e clară: 2-1 pentru România.

 2. hadean Răspunde

  parca am auzit ceva…

 3. moshcalifar Răspunde

  Wow, „in celalalt meci al grupei Italia va intalni Franta ” , cine s-ar fi asteptat ?!

 4. tiribonflax Răspunde

  buey, voi chiar nu credeţi că sunt oameni care n-au nici cea mai vagă idee că e campionat şi că joacă românia? că vi le trimit pachet pe cele două colege ale mele care tocmai au întrebat ingenue, o dată ajunse în redacţie „da’ e ceva meci azi?”. şi vi-l dau bonus şi pe prietenul care n-a deschis televizorul de 2 ani şi care era să se supere azi pe mine că am refuzat o ieşire la cafea diseară. :)

  sunt oameni care n-au nicio legătură cu fenomenul ăsta, şi e bine că nu au. şi io cre’că e bine să li se aducă aminte că ăia care au legătură o să fie nebuni în seara asta :)

  apăi de cum ie scris, nu comentez :-D

 5. Darius Răspunde

  @tiribonflax Şi crezi că ăia care-s aşa de paraleli cu lumea asta, citesc Hoţnews?

 6. aciddu Răspunde

  de fotbal?

 7. razvanserbu Răspunde

  Daca mujicul era mort de beat, nu mai stie nici ce zi e azi, d’apai sa mai urmareasca nationala. Oricum, mujicul o sa fie cu ochii pe sticla si bea indiferent de rezultat. :D

 8. cel mai tare din parcare Răspunde

  hai mai ca or facut si ei oleaca de seo :), ei vand ce se cere…stiri despre meciul de diseara, oricat de stupida ar fi aceasta

 9. prodan Răspunde

  mă chinezule, tu te plictiseşti rău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.