Relațiile împlinite acasă și la birou pot părea niște utopii. Dar să știți că există această soluție. Unora o să vi se potrivească. Altora nu. Dar merită încercat.

Aberatia RoTLD

Io unul nu mă pricep decisiv la de astea. Dar Mihnea se pricepe. Sau, mă rog, difuzează o masivă impresie că se pricepe :D.

In cazul in care nu stiati, oriunde altundeva in lume exista un proces foarte simplu de inregistrare a unui domeniu (.com, .net, etc.). Se face online, cu cardul de credit, iar domeniul devine activ in secunda urmatoare dupa confirmarea platii, care de cele mai multe ori este instanta. Se poate face la orice ora, din oricare zi. Bun, nu si in Romania. In tarisoara noastra, daca doresti sa-ti inregistrezi un domeniu, ai de ales intre a o face chiar tu, personal, intre orele 9-18 lunea, marti-joi 9-16 si vineri 9:13:30, sau prin interpusi dubiosi (firme de hosting), care au cele mai multe sanse sa-ti pastreze domeniul dupa ce pleci de la ei. Asa-i tara. internetul doarme sau nu functioneaza de la ora 16 in sus, iar vinerea pleaca lumea la mare, asa ca ciocu’ mic. Ce poti cauta la casierie intr-o dupa-amiaza de vineri? Stai, bre, cuminte ca exista si luni. Si se pot face plati cu cardul si la ICI. Cum, bineinteles! Asa. Deci va dati seama cam ce bataie de joc e toata povestea. Dureaza intre 24-48 de ore sa primesti confirmarea domeniului, dupa care intri intr-un panou de administrare vai de mama lui, etc.

Mai multe la Mihnea.

Distribuie pe:

0 comentarii la “Aberatia RoTLD

  1. mihnea Răspunde

    avand in vedere ca nu vorbeste bine la mine romaneste, am aflat de curand ca nu se pune virgula inainte de etc. who knew? i love romania! hello budapest!

  2. razvanserbu Răspunde

    O sa pun si la tine comentariul care l-am facut la Mihnea:

    Daca ai Internet-banking (un euro in plus pe luna) poti plati online, prin transfer bancar la ei. E chiar simplu, partea cu disponibilitatea imediata a domeniului e mai complicata… dureaza doua-trei zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.