Relațiile împlinite acasă și la birou pot părea niște utopii. Dar să știți că există această soluție. Unora o să vi se potrivească. Altora nu. Dar merită încercat.

Băsescu face ce ştie el mai bine: ne prosteşte prezidenţial

Nici măcar nu mai are rost să discutăm ce căuta Băsescu la sediul PDL. Să spunem că o fi văzut lumină şi o fi intrat. Dar să explici că înfrângerea lui Blaga e, de fapt, băăăăăă proştilor, o adevărată victorie împotriva unei crunte şi degarbă mârşave coaliţii conspiraţionaiste între tot ce mişcă politic în ţara asta şi anumite trusturi moguliene de presă este mult prea mult. Chiar şi pentru acest preşedinte mirobolizant care dacă nu minte, fabulează, dacă nu fabulează, exagerează şi dacă nu face nici una din astea, stă de vorbă gură în gură cu Johnny, Jack sau, arareori şi la nervi, cu Stella.

Via Monitoring Media.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8oqgh3CMY6k&hl=en]

Distribuie pe:

0 comentarii la “Băsescu face ce ştie el mai bine: ne prosteşte prezidenţial

 1. moshcalifar Răspunde

  Protestez . N-o cheama Stella, o cheama Elena. Da’ au acelasi efect.

 2. anca Răspunde

  hihihi,simona,da’ chiar avea nevoie de sofer!!!!!!!!!!!

 3. candid Răspunde

  Eh, tura asta Base e rezonabil nu inteleg, ce te intriga? Ba chiar Blaga era mai coerent, mai serios, cel putin aparent, asta este impersia mea…

 4. bukakke Răspunde

  Blaga a fost chiar OK. Cred ca a zis merci ca a scapat. La urma urmei Bucurestiul isi are primarul pe care si-l merita. Pe cat punem pariu ca votantii „independentului” de la alegerile trecute vor hali caprioarele „independentului” de la alegerile astea, astea „capitale”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.