Înscrie-te la seminarul gratuit despre influenceri, din cadrul GoMag Virtual Summit.

Încercăm şi noi ceva mai cu talent?

Ceva de genul…

Protesteaza impotriva decizie FIFA contra lui Adi Mutu pe www.sportlocal.ro!

Adi Mutu a greşit pe vremuri. O recunoaşte şi el. Dar a plătit pentru ce a făcut. Şi, probabil, o să plătească toată viaţa. Nu contestăm faptul că decizia FIFA ca Mutu să plătească 12 milioane de EURO celor de la Chelsea ar putea fi întemeiată.

Dar PROTESTĂM împotriva momentului ales pentru a fi anunţată o asemenea decizie: exact cu câteva zile înainte de debutul României la EURO 2008!!!

Şi să nu ni se spună că aşa a venit la rând judecarea cazului. Să ne lase cu abureli de astea şmechereşti. Puteau fără probleme să aştepte până după terminarea Campionatului European. Că doar nu sărăcea Chelsea fără banii ăia. Şi, oricum, Mutu va contesta pe cale legală decizia, aşa că va mai dura până la o decizie finală.

Protestează pe www.sportlocal.ro împotriva deciziei FIFA contra lui Adi Mutu!

Distribuie pe:

0 comentarii la “Încercăm şi noi ceva mai cu talent?

 1. cel mai tare din parcare Răspunde

  deci dupa emisiunea din anglia unde romania e facuta de kkt acuma fac ciobanii si dinastea? Da e voie mah? Asta poate afecta performantele lui Mutu, da-i incolo de ciobani, de cate ori pot semna chinezule? :D

 2. razvanserbu Răspunde

  Si oricum asta nu inseamna nimic. Cu un avocat bun, Mutu poate spune ca Chelsea a rupt contractul cu Mutu si nu invers. Asta, daca n-or fi ceva clauze absconse prin contractul ala.

 3. fanitza Răspunde

  din păcate pentru ei şi din fericire pentru noi, totul se va întoarce împotriva lor. mutu, mai ales după ultimele evenimente tragice prin care a trecut, sunt convins că va fi şi mai motivat să tragă tare şi arate ce poate! ;)

  haii românia! mereu aici pentru culori! ;)

 4. Adrian Răspunde

  Eu n-aş absolutiza chestia asta cu privire la ce i s-a întâmplat lui Adi. Mutul este un fotbalist de succes şi performanţele sale confirmă acest lucru. Ceea ce se întâmplă în culisele vieţii ţine de tragism în masura în care interpretează domnia sa.

  Cred că tendinţa asta de-a perora pe subiectul „Adi – vai săracul de el” are un caracter mioritic. Lamentările de acest tip mă orpiliează… măcar de-ar avea vreun efect pozitiv asupra echipei, dar mai degrabă ba!

 5. teo.georgescu Răspunde

  Chiar si eu, care sunt paralela cu lumea fotbalului, cred ca nu a fost o coincidenta. Nici momentul anuntarii deciziei si nici suma. Puteeee…

 6. HUNUL Răspunde

  Nu aveti dreptate…cazul se discuta de mult, FIFA nu tine cont de vreme, sentimente sau alte paleative. Ai gresit trebuie sa platesti, cand platesti stabileste cel pagubit sau instanta care se pronunta.
  Mie imi suna a diversiune gazetareasca : daca Romania nu va avea rezultate la EURO este bine sa avem un motiv: marea finanta mondiala impreuna cu sionistii si slugile lor au complotat impotriva MORALULUI ECHIPEI!
  daca e profesionist si eu sper ca e …va juca foarte bine si va plati,daca nu …ce mai conteaza!

 7. candid Răspunde

  Hunul, bine zici, sunt de acord cu tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.