Relațiile împlinite acasă și la birou pot părea niște utopii. Dar să știți că există această soluție. Unora o să vi se potrivească. Altora nu. Dar merită încercat.

Un independent nu poate guverna Capitala

Also sprache Băsescu. Bine, bine, nea Traiane, dar spre deosebire de cine nu poate un independent să guverneze Bucureştiul? Hai să ne dăm de-a analiza, că doar şi noi ştim lega vreo trei sinapse. Mergem pe puncte ca şi Boc…

1. Oprescu nu poate guverna Capitala. Pentru că nu ar avea susţinerea necesară din partea consilierilor generali. Hai la pariu, nea Traiane! Tot pe aia cu ideologia ne-o serveşti? Că un PDList doarme cu Statutul sub pernă şi nici nu dă bună ziua unui PNList sau PSDist? Adică negocierele pe, să le spunem suav, interese comune (spre binele bucureşteanului, evident) nu mai merg sau cum? Aşa mişto o să îşi dea mâna consilierii din toate partidele sub oblăduirea lui Oprescu dacă negocierile ies cum trebuie…

2. Blaga nu poate guverna Capitala. Pentru că ar avea PSD şi PNL împotriva lui, cică. Naaaaaaaaaaaaaa! Nu servim de astea. Exact din considerentele enunţate mai sus mai succint decât vizitele Elenei Udrea la Cotroceni.  Cu adăugirea stringentă că cel mai mare numitor comun pe care îl au Oprescu şi Blaga este pragmatismul. Care în politică şi în administraţie se poate îmbina în mod plăcut pentru toate părţile implicate.

3. Nici Oprescu, nici Blaga nu pot guverna Capitala. După cele spuse mai sus, chiar mai are rost să adaug ceva?

Distribuie pe:

0 comentarii la “Un independent nu poate guverna Capitala

  1. andrei crivat Răspunde

    gresesti fundamental. Boc nu merge pe puncte. „In timp ce unii dintre noi spunem numai cateva cuvinte, dansul editeaza PERFECT cateva fraze”, da ?. Te rog frumos, mai cu respect, ca-i primarele (era sa scriu primicul) nostru, clar ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.