Relațiile împlinite acasă și la birou pot părea niște utopii. Dar să știți că există această soluție. Unora o să vi se potrivească. Altora nu. Dar merită încercat.

Tăriceanu, acest Videanu sictirit de naşpeala de a fi premier

Mă uitam la Tăriceanu cum i se rupea lui de faptul că s-a pişat cu nonşalanţă de motociclist tembel pe bunul simţ, care, de fapt, nici măcar nu îl mai are. Cum a votat el de-ampulea cu ce a avut el la îndemână. Putea scoate, dacă tot e pe de astea, legitimaţia de biker de la Clubul Motoriştilor fără Neuron în Cască. Sau pe cea de la Asociaţia Foştilor Viitori Premieri Nesimţiţi. Că tot aia era.

Problema nu e că Tăriceanu nu ştia el că nu se face să votezi cu cartea de alegător sau că, asemenea unui hipopotam în călduri dar fără hipopotamă, nu se face să te duci cu buletinul de vot ştampilat să rânjeşti la comisia din secţia de votare. Astea sunt gherţoisme cu care Tăriceanu ne-a obişnuit şi care nu ne mai fac să ne tremure gârgălota.

Problema e că lui Tăriceanu i se rupe de tine, de mine, de noi, de români. A ajuns la stadiul în care, dacă ar putea să ne scuipe pe fiecare în parte, câte un pic-pic, ar face-o cu mare drag. Tăriceanu a ajuns în stadiul terminal al sictirelii scârbite, moment decisiv în care tot ce înseamnă român din popor, tot ce înseamnă popor român îi provoacă o nespusă greaţă.

Tăriceanu nu mai vrea să fie prim-ministru. Tăriceanu nu mai vrea să fie preşedintele PNL. Tăriceanu nu mai vrea să fie nimic. Ceea ce îi dorim din tot sufletul. Tăriceanu vrea doar să îşi poată cheltui banii aşa cum vrea muşchiul lui de aristocrat scăpătat şi neuronul lui de cetăţean obligat de vicisitudinile istoriei să fie român. Asemeni lui Videanu, Tăriceanu s-a săturat să se arate altfel decât este în realitate: un jalnic gherţoi cu funcţie vremelnică, pentru care poporul nu e altceva decât cei care să se uite cu jind la maşinile lor de fiţe şi la căcălăul de bani pe care pot şi vor să îl cheltuiască…

Distribuie pe:

6 comentarii la “Tăriceanu, acest Videanu sictirit de naşpeala de a fi premier

 1. mihnea Răspunde

  subscriu

 2. moshcalifar Răspunde

  Nici in visele lui cele mai umede nu visa Tariceanu la 4 ani ca premier. Cred ca „dupa” isi ia o vacanta de vreo 6 luni in Caraibe. Si poate ramane acolo, n-ar sesiza nimeni.

 3. maria coman Răspunde

  absolut de acord cu tine. nu are nici cea mai mica problema omul. e super relaxat

 4. Codruta Răspunde

  Da-o-ar gripa-n el odata
  si o viata zbuciumata,
  Nu-i urati numai de bine,
  jalea capul ii cunune,
  Sa se-ntoarca noaptea-n pat,
  sa nu doarma stamparat,
  Pacatele sa-l ajunga,
  Basescu sa-i stea la panda,
  Sa-l streseze si sa-l joace,
  Ca pisica-un soarece.

  Agree cu mine sau nu?

 5. tibi Răspunde

  Bine zis,mestere!Si azi Tariceanu dansa relaxat de ziua Italiei (Tari)antela ,cum ziceau cei de la Antena 3!

 6. Radu V Răspunde

  Nu incepuse criza cu adevarat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.