Relațiile împlinite acasă și la birou pot părea niște utopii. Dar să știți că există această soluție. Unora o să vi se potrivească. Altora nu. Dar merită încercat.

Cum m-a făcut Valentin Stan să mă uit pe Realitatea

Evident că aseară, abia ajuns înapoi în Bucureşti din nişte peregrinări prin Ardeal, dau să mă uit pe tembeliziuni să aflu ce şi cum cu alegerile. Prima opţiune, ca de obicei, Antena 3. Şi cam acolo m-am uitat. Pe Realitatea dădeam doar aşa, de amorul artei. Asta până a început DJ Valentin Stan cu nişte gogomănii care m-au enervat cumplit. Moment din care, cum începea posesorul de lap top să vorbească, schimbam imediat pe Realitatea. Şi rămâneam acolo câteva minute, cu gândul să nu revin pe Antena 3 şi respectivul să fie tot acolo.

Să ne înţelegem. Uneori mi se pare amuzant Stan. În doze mici. Dar ieri nu era nici cazul şi nici subiectul să dea cu şmecheria de cartier în ciorba electorală aşa cum a făcut-o. Problemele majore pentru el erau că de ce Tăriceanu nu a venit cu nevasta la vot şi că Băsescu se duce la cumpărături după vot să se întâlnească cu o păsărică sau o ţigancă împuţită. Încercările lui Ciutacu sau ale lui Ciuvică să îl readucă în zona minimei decenţe au fost eşecuri complete.

A fost penibil Stan ieri. Dacă Gâdea mai are cât de cât un control asupra a ceea ce se întâmplă în emisiunea aia, dacă ratingul nu presupune vagi accente de prostituţie mediatică, acum ar fi momentul ori să scape de Stan, ori să îl aducă la ordine. Pentru că altfel, în ceea ce mă priveşte, cel puţin, şi ca mine or fi alţii, o să refuz constant să mă uit la OTVizarea Antenei 3…

Distribuie pe:

0 comentarii la “Cum m-a făcut Valentin Stan să mă uit pe Realitatea

 1. vari Răspunde

  Emisiunea de pe Antena 3 a fost TARE :) !!

 2. dracu Răspunde

  :)))
  se paote asa ceva??? adica echipa de comando de la antena 3 sa fie si penibila???

  si io care credeam ca ciutaci, gazi, laptopi si cristoi sunt detinatorii adevarului absolut si indubitalbil.

  care este.

 3. dracu Răspunde

  nah, ca o iesit scris de almanahe din cauza vitezei :D
  scuze.

 4. Codruta Răspunde

  Of, of, mai, mai….

 5. Tiberiu Răspunde

  Chinezu: Wow! Greu, ca orice chinez, dar ai ajuns la concluzia mea. Iti indic alte programe daca vrei: Discovery si Animal Planet. In proportie de 99% sunt mai bune ca emisiunile romanesti de la oricare televiziune vrei. Pacat insa ca suntem prea curiosi ce prostii vor spune unii sau altii.

 6. marc Răspunde

  in Targoviste s-a ajuns sa conduca judetul o intreaga familie:presedinte consiliul judetean,Florin Popescu,NAS:vice,Folescu,FIN:Primar,Boriga,FIN:la consiliu,multi cu liceul neterminat,multi afaceristi care au firme in plina activitate,oameni fara pregatire in administratia locala,oamenii vorbesc fara nici o jena pe strada de imensele sume de bani care au fost puse in joc ,cu care au fost platiti alegatorii,chiar la televizor s-a aratat cum se inghesuiau la urne o anumita categorie de oameni,BEC-ul DE CE NU SE SESIZEAZA DIN OFICIU ca la STEFANESTI? Ne meritam soarta

 7. costi Răspunde

  Intradevar Stan isi da de multe ori in petec si asta duce in derizoriu eminsiunile lui Gadea in numeroase ipostaze.
  Zilele trecute a vrut sa arate diferenta dintre modul in care se face campania electorala in Romania si USA. A dat pe post o melodie super compusa despre Obama de un compozitor american si interpretata de o super cantareata, un fel de imn al campaniei sale electorale. (eu sunt fericit ca Obama va reprezenta democratii americani in finala alegerilor americane)
  Apoi drept comparatie maestrul Stan da pe post doua melodii compuse de niste manelisti in care se vorbea despre PNL si PSD (niste mizerii de cantece) dupa care ii ia pe cei doi lieri de partide de la noi in stilul lui caracteristic „bine mai Taricene…” Numai o minte bolnava sau dezaxata poate condamna un lider de partid pentru un rahat de melodie compusa de unul din miile de manelisti de profesie, in care se pomeneste de partidul lui. Stan nu a demstrat ca melodia a fost comandata de PNL si nici ca ea ar fi fost declarata oficial „imnul campaniei PNL”. Nu am auzit nicodata acel mizer cantec in campanie, nici transmis de PNL si nici transmis de PSD. De ce atunci mai Stane, idiot ce esti, tii raspunzatori doi lideri de partid pentru niste rahaturi de cantece compuse de manelisti??? Unde iti este logica de profesor universitar? Cum puteau cei doi sa previna lansarea celor doua cantece??

  Apoi in partea a doua ai trecut la problema sarmanilor romani care sunt victimele razbunarii italienilor, a cocktail-urilor Moltov, si a caror drepturi de cetateni le sunt incalcate in Italia.
  Dar de ce nu vorbesti nicodata de cauzele care au dus la situatia creata, mai domnule profesor unisversitar??
  De ce vorbesti numai despre drepturuile roamnilor din Italia si nu vorbesti si despre obligatiile lor ca cetateni romani aciuiti pe mealguri europene?
  De ce nu spui poporuuli roman ca un cetatean roman care nu isi respecta obligatiile de cetatean european isi PIERDE DREPTURILE de cetatean european si primeste tratamentul de INFRACTOR european?? Legislatia italiana nu se refera la toti cetatenii straini in italia ci la cei care fac ce fac tiganii roamni acolo si care evident trebiue fie domoliti fie dati afara din Italia.
  Din acea zi Gadea a pierdut unul din urmaritorii fideli ai emisiunii sale. Am sa-l urmaresc in contiuare pe profesorul ( pe care la-m apreciat in mode deosebit pana la emisiunea de mai sus) pentru a-i vana ideile bolnave si a le demasca pe acest blog ( sau pe altul).

 8. nicu Răspunde

  nu cred ca poate fi numit „sanatos la cap”. Si eu muncesc pentru bani, dar nu ling in cur patronul. Asta mai apare si la tv, cata mojicie pentru familia lui, cum il suporta copilul si nevasta?
  \

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.