SENZAŢIONAL: Rezultatele meciurilor de la EURO 2008 au fost negociate!

În mod normal nu ar trebui să împărtăşesc cu nimeni un asemenea document absolut SENZAŢIONAL. Aş fi putut face o gârlă de bani dacă mă duceam să pariez pe scoruri. Nu am crezut niciodată că există conspiraţii care negociează inclusiv un Campionat European ca să iasă meciurile aşa cum vor ei. Şi totuşi există.

M-am hotărât să fac public acest document pentru că aşa mi se pare normal. Să ştie lumea despre conspiraţii de astea. Dă-i dracului de bani din pariuri…

uefa-euro-2008

0 comentarii la “SENZAŢIONAL: Rezultatele meciurilor de la EURO 2008 au fost negociate!

 1. jean valjean Răspunde

  Pai nu ei gastiga de obicei? Ce rost mai are conspiratia?

 2. razvanserbu Răspunde

  Eu nu cred ca e vorba de negociere. Documentul asta vine de la un astolog, mai mult ca sigur. Trebuie sa citesti printre randuri, credeam ca te-ai prins. Vezi ca rezultatele sunt exact pe dos. Uita-te cine se califica.

 3. Dan CĂLIN Răspunde

  îmi place de tine că măcar eşti altruist şi ajuţi românul sărac (la cap) să se îmbogăţească. dacă făcea aşa şi vântu eram deja o ţară mult prea dezvoltată.

 4. Daniel Răspunde

  E teapa, cum sa castige Germania cand Anglia are toate sansele sa ia trofeul… a , uitasem ca jucam si noi, deci e clar ca nu-s pe bune. As spune eu cine castiga, dar dupa aia ma cauta DNA-ul si nu le am cu explicatiile asa ca mai bine tac.

 5. dadatroll Răspunde

  Si cine castiga, Steaua?

 6. Andrei Monciu Răspunde

  primul meci de la 8:45 e gresit, Italia- Franta e de la 6 si nu de la 8:45, nu inteleg de ce spuneti ca e teapa fiindca daca deschideti documentul cu Office 2007 se vad echipele, si eu l-am deschis prima data cu Open Office, dar este un plug-in care face sa se vada k documentul…

 7. dadatroll Răspunde

  De Boloni, Bolojan si Buzdugan cand faceau striptis in metrou. Si eu am scris despre asta da nu mam gandit si la cas negociate.

 8. moflea Răspunde

  subiect bun pentru OTV sa il mai dezbata in cateva sute de episoade, deja lumea se plictiseste de elodia ;)

 9. biul Răspunde

  aiurea… n`or iesit rezultate cum scria acolo.. de ce iti mai bati capul ?

 10. starlete Răspunde

  Pana si Panaramele noastre din mahalaua noastra sunt dezgustate ! Mai bine decat meciuri aranjate , danseaza sexy !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: