Înscrie-te la seminarul gratuit despre influenceri, din cadrul GoMag Virtual Summit.

Cum mă las io folosit de alţii

Nu e cazul de data aceasta. Doar că acuma mi-am adus aminte să vă spun. Deci, având în vedere vremelnicul şi şugubeţul hai să-i spunem succes al acestui blog, primesc tot felul de mailuri şi sugestii, unele cu documente de o vastă importanţă pentru ţară, care mi se sugerează să le pun pe blog. Evident că 90% din aceste propuneri le tratez cu un sictir majestuos, că nu de aia am io jucăria numită chinezu.eu.

Dar se întâmplă să primesc uneori lucruri care mă sensibilizează decisiv. Cum e cazul unui pps (care cică va fi pus cât de repede pe youtube) în care se poate vedea cum cineva din Primăria de la Cluj lucrează în puterea nopţii la nişte materiale de propagandă pentru partidul stolobocilor. Despre aşa ceva nu am cum să nu spun nimic pe blog. Deşi e venit prin mass. Şi deşi expeditorul e, ca să zic aşa, din alt fan club decât cel în care, teoretic, sunt eu…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=O6BA1qEGgts&hl=en]

Distribuie pe:

0 comentarii la “Cum mă las io folosit de alţii

  1. Daniel Răspunde

    What a surprise… pai acel cineva poate fi multiplicat la ce cifra vrei tu (desigur, fara sa depaseasca numarul functionarilor din Romania) si sa vezi cate se fac pe banii statului in interes de partid, personal sau ce mai vrei tu, numai public nu… Nu zic de unde stiu, ca dupa aia, vin baietii de pe blogul lui AN si ma iau iar la intrebari indiscrete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.