Înscrie-te la seminarul gratuit despre influenceri, din cadrul GoMag Virtual Summit.

Mi s-a părut de-ampulea Meciu de la Realitatea

Am dat şi eu aseară pe Realitatea să văd găselniţa cu meciul electoral de box. Am văzut doar începutul. Şi mi-a fost de-ajuns. Ştiu că politica devine din ce în ce mai mult un show tabloido-mediatic. Dar ce am văzut aseară a fost prea mult pentru neuronul meu. Call me chinezu…

Evident că cei de la Realitatea nu pot fi condamnaţi. Ei au făcut ce trebe ca să creeze show şi din campania electorală. Treaba lor, strategia lor. Să dai câte un minut galeriilor celor doi candidaţi prezenţi în ringul de box să scandeze şi să răcnească, pe rând, „Blaga, eşti cel mai bun” şi „Ludovice, eşti mirobolizant” a fost una. Dar să îi vezi pe cei doi candidaţi cum stau ca papiţoii în ring şi cum, în totală contradicţie cu starletismul care se propaga în jurul lor, să vorbeşti de parcă ai fi în aula Academiei mi s-a părut de nesuportat. Başca bunăciunile care purtau numărul şi denumirea rundelor în care, cică, cei doi candidaţi trebuiau să… boxeze.

După cum spuneam, m-am uitat doar câteva minute. După care am dat pe Animal Planet, unde am văzut un excelent documentar despre cimpanzeii monitorizaţi de celebra Jane Goodall. Mi-a plăcut mai mult…

Distribuie pe:

0 comentarii la “Mi s-a părut de-ampulea Meciu de la Realitatea

 1. moshcalifar Răspunde

  Animal Planet? Good choice :) Oricum „meciul” s-a terminat pe la 1,40 a.m. In public tinereii nici nu se mai ridicau sa strige si steguletele fluturau a sictir general :)

 2. zoso Răspunde

  Evident că cei de la Realitatea. sterge asta dupa ce corectezi.

 3. Adrian Răspunde

  :|

  Daca se face audienta… e business wise. Mai departe de asta…. grosul mass-media s-a indepartat de mult de functia de informare. Publicitatea, banutii… fac politica editoriala, din pacate.

  Spunea cineva (din afara)

  There is no such thing as a bad program, only bad programming :)

  Nu imi aduc aminte pe cine citez, dar… e citat.

 4. Petrisor Socol Răspunde

  O strategie de 2 lei vechi.

 5. anca Răspunde

  fix-pix,o aiureala! cred ca gidea o avut audienta mai mare,mai ales ca iar ne-o „culturalizat” stan(vezi la ioska pe blog)!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.