Înscrie-te la seminarul gratuit despre influenceri, din cadrul GoMag Virtual Summit.

Finanţa a fost pe la finanţe

Mă duc ieri să plătesc o taxă minusculă la Trezoreria Sectorului 5. Dau buletinul, cum se cuvine. Doamna de la ghişeu se uită la numele meu, respectiv China-Birta şi zice, rânjind fasolea din dotare: „Trebuia să vă cheme China-Birmania”. Io, cum mă ştiţi, om din popor, intru în conversaţie: „Păi dacă vă spun că în şcoala generală aveam o colegă pe care o chema Argentina şi care era, oarecum, îndrăgostită de mine?”. Doamna, lăţind fasolea corespunzător, mă loveşte cu epocalul: „Păi dacă vă spun că zilele trecute a fost pe la noi o ţigancă Finanţa să îşi plătească impozitul?”. Evident că am rânjit şi eu decisiv fasolea…

Distribuie pe:

0 comentarii la “Finanţa a fost pe la finanţe

 1. hadean Răspunde

  mergând pe urma de boabe de fasole (rânjită) lăsată de tine, îndrăznesc o opinie: probabil singurul fel în care Corupţia şi Lenea vor fi învinse în România e ăla în care unu’ (Băse, cine o fi atunci la putere) le ia pe ţigăncile Corupţia şi Lenea şi se prăvale asupra lor cu trântă dreaptă sau linguri de lemn.

 2. manuela Răspunde

  zi mersi ca nu te-a trimis sa platesti taxele la beijing…dupa cutremur s-ar putea sa fie cam haos acolo :D

 3. gadjodillo Răspunde

  Demential schimb de replici… Oricum, tre’sa recunosti ca avea ceva umor, functionara. Lucru rar, de altfel. Stii ca au camere video pe acolo, prin birouri, si sint recompensate cu bonusuri in functie de cit zimbesc (ma rog, rinjesc fasolele… ca sa te citez)?

 4. mesterulmanole Răspunde

  hai mai chinezutule, si chiar nu te cheama si Birmania??? :)))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.