România aşa cum este. Nimic mai mult. Doar mai puţin…

Vă recomand să vizionaţi ştirea de mai jos cu gândul că acea bunicuţă despre care se vorbeşte ar fi mama, bunica, mătuşa sau, mai simplu, o fiinţă umană. Iar nodul pe care îl simţiţi în stomac, gât, suflet nu îl băgaţi în seamă. E doar firescul ce ne spune că nimic extraordinar nu ni se mai poate întâmplă. Că nimeni niciodată nu ne va mai putea surprinde. Că oricât am vrea să fim altfel suntem aşa cum suntem. Nimic mai mult. Doar mai puţin…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=T-FOkMKfDBI&hl=en]

0 comentarii la “România aşa cum este. Nimic mai mult. Doar mai puţin…

 1. moshu49 Răspunde

  nu pot scrie ce gândesc, dar le-aş trimite în China la scos de cadavre de sub dãrâmãturi :(

 2. hadean Răspunde

  nu cred ca vrea nimeni sa ma pornesc…
  am avut un caz asemanator in familie.spitalul judetean baia mare are din partea mea o bulina mai neagra decat moartea pe chestia asta.

 3. Andrei Monciu Răspunde

  niste animale…ar trebui bagate toate asistentele la morga 12 ore cu cadavrele si obligate sa stea acolo, da rsingure, tot pe rand. Animale nu oameni, sa fi fost ruda cu mine cred ca le-as arunca de la geam pe toate

 4. carcotasa Răspunde

  Din pacate,aceasta este crunta realitate……atata vreme cat cadrele medicale medii si medicii vor fi platiti cum sunt platiti,motivatia ca actul medical sa fie de buna calitate este NULA….cat priveste comportamentul…no comment…cazul nu mai este nici macar de competenta Ordinului Asistentilor din Romania ,ci devine unul penal: OMOR PRIN IMPRUDENTA!

 5. carcotasa Răspunde

  Pardon…..OMOR PRIN NEGLIJENTA IN SERVICIU!

 6. artistu Răspunde

  Desi sper in fiecare zi cand ma trezesc diminaeata cand ma trezesc sa nu mai aud vreodata asemenea nebunii ele ma surprind mereu neplacut.
  Daca ma intrebati ce parere am despre acele asistente, cred ca merita asa cum zice carcotasa mai sus OMOR PRIN IMPRUDENTA, pentru daca e acaolo e obligata sa aiba grija, nu sa isi puna problema ca e prea prost platita pentru jobul respectiv. Nu o obliga nimeni sa stea acolo. Mai sunt si alte locuri de munca., dar cu siguranta e obligata sa nu isi omoare pacientii!

 7. windwhisperer Răspunde

  Nu se poate exprima prin cuvinte ! RUSINE !
  j.

 8. alexandru petria Răspunde

  M-a întors pe dos…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: