Înscrie-te la seminarul gratuit despre influenceri, din cadrul GoMag Virtual Summit.

Hai să facem Sinteza Zilei Mare!

Am zis că, din raţiuni că aşa vreau eu, nu o să fac mişto şi nu o să zic nimic despre campania din Baia Mare. Şi nici nu zic io. Zic alţii. Adică tovarăşii de la Sinteza Zilei. Despre clipul de sub ce zic ei.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3fBMApoOCms&hl=en]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=-iusmHSLrfQ&hl=en]

Distribuie pe:

0 comentarii la “Hai să facem Sinteza Zilei Mare!

 1. Eugen Stoica Răspunde

  a ajuns Candidatul celebru :)

 2. hadean Răspunde

  cum era aia cu palma si kktu’? exact asta au executat cu minunatia de campanie locala la pd-l. iara despre emisiune, pe cuvant ca exact reactia aia am avut-o si eu cand am vazut spoturile, si mandra me la fel,si vecinu meu pişta care-i ungur o râs bilingv.

 3. Sly Răspunde

  halal celebritate! mi-am expus parerea cat se poate de sincer despre el, echipa si lingaii din presa pe care i-a cumparat!

 4. gadjodillo Răspunde

  e hazliu ca ccc, catindatu’ de care vorbim, isi face campanie cu hai sa impadurim baia mare, sa infrunzim totul – si totusi, el are niste afaceri cu o primarie din judet care presupun transformarea radicala a unor zone verzi in complexe turistice. zone in care, mai an, spera sa faca un Buftea2, un mare studio de productie cinematografica…

 5. teta Răspunde

  Dupa cate am observat, domainul a fost inregistrat de catre Imagistica Advertising, Cluj-Napoca. Oare si clipul vine de la ei? Daca da, nasol de tot! But, no surprise.

 6. kingofbaie Răspunde

  Prosti suntem, tare, daca……. da ca….., da cei care vor sa ne conduca sa fie mai……………(de prost gust) decat noi……………. hihihihi. NO CoMMENT.

 7. dadatroll Răspunde

  Deci Ziua Mare e ca un fel de Romania Mare nu mai ca e a lui SRS?

 8. Dozy Răspunde

  Adică pot să fac un pipi mic în baia mare?

 9. Urmuz Răspunde

  Daca autorul clipului e cel pe care il banuiesc eu (si el tre’ sa fie, dupa cat de infantil si idiot e… ), nu ma mira nimic. Oricum, clipul e mai cretin decat personajul principal. Mai lipsea o secventa cu o dansatoare topless, pe masa, facind BAIa mare cu o sticla de bere, intr-un fost restaurant sportiv :D. Asta da, catindat la primaria urbei de la poalele cosului de dispersie… =)). Ce dreac se intampla cu partidele astea? Parca s-au inteles sa arunce impotriva lui Anghel doar prostalai si carnatzari jmekeri :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.