Înscrie-te la seminarul gratuit despre influenceri, din cadrul GoMag Virtual Summit.

Come se minte a la Italia despre infractorii români

Cica în luna trecută s-au executat 2300 de infracţiuni pe teritoriul Italiei. Statistică oficială. Buuuuuun. Din astea 2300 de violuri, furturi, dări în cap şi alte alea, 32% au fost frumos intromisionate de către cetăţeni străini. Buuuuuuuu. Din ăstia 32% de cetăţeni străini infractori, doar 8% sunt români.

Calculaţi şi voi exact cât înseamnă asta. Şi o să înţelegeţi ce mişto se mai minte în Italia despre cât de mizerabili sunt românii. Şi o să mai înţelegeţi că, băăăăăăi, nici să mai fure cum trebuie nu mai ştie românii.

Şi nu aş fi chinezu dacă nu aş face o mică şi cochetă conspiraţie pe subiectul ăsta. Follow me un pic. Italienii zic că românii sunt cea mai josnică speţă posibilă. Cristi David, ministrul romeno de Interne, dă fuga-fuguţa în Italia să studieze il fenomeno. Iar italienii, într-o superbă încercare de a rezolva această grijă şi de a restaura adevărul despre imagine ştirbită a romenilor, îi bagă sub nas o subtilă ofertă pentru ca România, ţară europeană, de altfel, să preia gunoaiele de la Napoli şi să facă ce vrea cu ele.

Pe scurtissimo: Italia acuză românii. Românii iau gunoaiele Italiei. Italia nu mai acuză românii. România are gunoaie italiene…

Distribuie pe:

0 comentarii la “Come se minte a la Italia despre infractorii români

 1. hadean Răspunde

  merge să le ia de la napoli şi să le mute la cagliari, că e în zonă, şi dacă tot poate să facă ce vrea cu ele…?
  oricum nu ar fi primul exemplu de şantaj la care românica pune botu’, umăru’ şi banu poporal. dacă mă scurm un pic pe acasă după exemple cred că ne apucă amocu şi invadăm europa mintenaş.

 2. Daniel Răspunde

  cand se baga politica si interesu electoral in seama, realitatea se schimba fundamental. nu tre sa merem in Italia ca sa ne dam seama de asta…

 3. Darius Răspunde

  2300 infractori x 32% = 736 infractori straini
  736 infractori straini x 8% = 58.88 infractori romani

  Fix 58.88 infractori romani pe luna!

  E clar ca e minciuna! Nu de alta dar infractorii se exprima in numere intregi, fara virgula. Sau poate ala 0.88 infractor nu era intreg… la cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.