21.07.2017

Come se minte a la Italia despre infractorii români

Cica în luna trecută s-au executat 2300 de infracţiuni pe teritoriul Italiei. Statistică oficială. Buuuuuun. Din astea 2300 de violuri, furturi, dări în cap şi alte alea, 32% au fost frumos intromisionate de către cetăţeni străini. Buuuuuuuu. Din ăstia 32% de cetăţeni străini infractori, doar 8% sunt români.

Calculaţi şi voi exact cât înseamnă asta. Şi o să înţelegeţi ce mişto se mai minte în Italia despre cât de mizerabili sunt românii. Şi o să mai înţelegeţi că, băăăăăăi, nici să mai fure cum trebuie nu mai ştie românii.

Şi nu aş fi chinezu dacă nu aş face o mică şi cochetă conspiraţie pe subiectul ăsta. Follow me un pic. Italienii zic că românii sunt cea mai josnică speţă posibilă. Cristi David, ministrul romeno de Interne, dă fuga-fuguţa în Italia să studieze il fenomeno. Iar italienii, într-o superbă încercare de a rezolva această grijă şi de a restaura adevărul despre imagine ştirbită a romenilor, îi bagă sub nas o subtilă ofertă pentru ca România, ţară europeană, de altfel, să preia gunoaiele de la Napoli şi să facă ce vrea cu ele.

Pe scurtissimo: Italia acuză românii. Românii iau gunoaiele Italiei. Italia nu mai acuză românii. România are gunoaie italiene…

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Hai să facem Sinteza Zilei Mare!

România aşa cum este. Nimic mai mult. Doar mai puţin…

Niciun comentariu încă

 1. vineri, 16 mai 2008, 12:09

  merge să le ia de la napoli şi să le mute la cagliari, că e în zonă, şi dacă tot poate să facă ce vrea cu ele…?
  oricum nu ar fi primul exemplu de şantaj la care românica pune botu’, umăru’ şi banu poporal. dacă mă scurm un pic pe acasă după exemple cred că ne apucă amocu şi invadăm europa mintenaş.

  Răspunde
 2. vineri, 16 mai 2008, 13:12

  cand se baga politica si interesu electoral in seama, realitatea se schimba fundamental. nu tre sa merem in Italia ca sa ne dam seama de asta…

  Răspunde
 3. vineri, 16 mai 2008, 13:49

  2300 infractori x 32% = 736 infractori straini
  736 infractori straini x 8% = 58.88 infractori romani

  Fix 58.88 infractori romani pe luna!

  E clar ca e minciuna! Nu de alta dar infractorii se exprima in numere intregi, fara virgula. Sau poate ala 0.88 infractor nu era intreg… la cap.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *